torsdag den 27. december 2007

Hverdag igen

Nu er det blevet hverdag igen - i hvert fald for nogen af os, men det gør nu heller ikke noget. Selvom julen er en skøn tid, så er det nok godt nok den ikke varer helt til påske ;D

Imorgen er der cyber-crop på TheScrapCat-Forum - og jeg glæder mig så meget til at deltage.
Jeg har nemlig fri HELE dagen - troede jeg - men der kom altså lige nogen timers arbejde i vejen :/....jo ikke nemt, når der er meget sygdom, og det kan man jo nemt løbe ind i på denne årstid.
Nå, men når nu nok at deltage alligevel, det bli'r spændende at se hvad Ragna og Marianne finder på til os :)

LO'et herunder er lige et jule-LO - godt nok fra 2004, men kunne være lavet fra hvilken som helst jul hos os. Ingredienserne er nemlig de samme og handler om samvær og hygge - som det jo gør for de fleste af os :)
LO'et er næsten udelukkende lavet med SPS-månedspakken for december.


Materialer:
BasicGrey "FiggyPudding - Toyland og Nestled"
CreativeImagination "Wintergarden - Winterstar"
Bazzill karton
stickers - bånd - metalstjerne - "julebling (fra Marianne) - knap - kartonrester - sværte - bogstaver "Minitypewriter" fra GQ

Ha' en dejlig aften - og tak fordi I kigger med :)

6 kommentarer:

 1. åhhhh, hvor er det dog en super hyggelig lo du der har lavet, sååå fyldt med skønne detaljer, og sååå hyggelige billeder :)

  SvarSlet
 2. Dejligt LO. Kan rigtigt godt lide den røde swill ude i siden og de små søde hjerter. Der er faktisk rigtigt meget lækkert pynt på dette LO. Håber du kan være med lidt af tiden i morgen.

  SvarSlet
 3. Hej Jette!
  Hvor er det et flot LO, lækre materialer!!! Det er så stemningsfuldt og oser total af julestemning, sådan som det skal være! Og så har du fået en masse detaljer med på LO´et, det kan jeg rigtig godt lide :-)

  SvarSlet
 4. Super dejligt jule LO. Jeg bli'r mere og mere lun på den månedspakke, der er godt nok mange lækre ting i den!

  SvarSlet
 5. Det er et rigtigt dejligt og hyggeligt jule-LO du har fået lavet, Jette. Skønne julefarver og flotte ting og sager der har været i den månedspakke! :-)

  Dejligt du kan deltage i cybercroppet alligevel - det bliver helt MEGA!! :-)

  God dag til dig.

  SvarSlet
 6. WOW - et flot LO!! Har også lige fået fremkaldt julebilleder, så... mon ikke jeg skulle se at komme i gang med den månedspakke....

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...