mandag den 10. december 2007

10.december -

Julegaveindkøb...jepz det var idag. Og fik købt hovedparten - uden at slå nogen ned ;D - faktisk var det hygligt..hvem sku' nu ha' troet det *G*
Resten bliver købt imorgen - min datter synes vi skulle følges ad på sårn en "hygge-mor-datter-julehandle" - ting, så det gør vi da :)

De to fyre herunder er et par, der har været med i min jul de sidste ca.45 år. Jeg fik dem da jeg var 3-4 år, og det har været nødvendigt med en bette fornyelse af skægget på gammelfar til højre ;)... det slider på en gammel nisse, når flere små børn skal røre og til tider smage *G*
Hvert år står de sammen, og sådan skal det bare være. Jeg tror faktisk de holder lidt styr på drillenisserne her hos os ;)
Kønne er de ikke mere - men at holde jul uden, at de er med - *gyyys* det går slet ikke ;D
Ha' en rigtig god aften allesammen - og tak fordi I læser med :)

6 kommentarer:

 1. Det er nu så skønt med det rigtigt gamle julepynt. Det er da noget af det, der virkeligt sætter en i julehumør.

  SvarSlet
 2. Var det ikke frygeteligt at købe julegaver en søndag - jeg har bevidst undgået det ;) Dejligt, at i hyggede.

  Jeg kender det godt det med nisserne - det er heller ikke jul hos min mor uden de gamle nisser fra min mormor :o)

  KH Heidi

  SvarSlet
 3. :))) Læs på min blog - jeg undlader, at slette indægget ovenfor - for underholdningens skyld! Bare for ydmygelsens skyld :)

  SvarSlet
 4. he he vi har også et lille par ligesom dine stående herjemme. De er dog strikkede og er lavet af min kærestes mormor. Men de skal være fremme, selvom de måske ikke lige er min stil. Men de hører til!!

  SvarSlet
 5. Mine julegave indkøb er også stort set overstået. Jeg var dog overrasket over, hvor mange mennesker, der er ude at handle kl. to om eftermiddagen på en alm. mandag! Kors i hytten! Jeg ville nødigt handle julegaver på lørdag! ;o)
  Min mor har også et par ligende nisser stående, de stammer fra mine søskendes barndom (- de er 20 år ældre end mig, så de er efterhånden temmelig gamle - nisserne altså....). Næserne på nisserne bærer dog spor efter mit tandsæt, som har været forbi et par gange eller tre. ;o)

  SvarSlet
 6. Hvor skønt med sådan noget julepynt, og selvfølgelig skal de da stå sammen. Sådan et par gamle venner ;-) kan man da ikke bare skille af, ja jeg ville slet ikke turde, man ved jo aldrig hvad der så kunne ske LOL

  Hygge fra Betina

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...