tirsdag den 11. december 2007

11.december

Tjaa..nu skrev jeg jo nok så kvik igår, at RESTEN af julegaverne lige *vupti* skulle købes idag....meen må bryde sammen og tilstå at der altså lige mangler et par stykker *ups* .....nå, men der er altså også mange når man skal købe for mormor og sønnen der lissom ikke er indenfor rækkevidde OG så for mig selv sel'følgelig.....så det gider jeg ikke få stress over - der er jo lææænge til jul så vi når det nok *G*.......og har vi glemt noget når vi når juleaften, tja - så bli'r det jo nok jul alligevel i det lille hjem ;)

Jeg syn's at knægten, der er i Afghanistan, så sååå alvorlig ud på det LO jeg uoloadede forleden - så derfor syn's da lige, at der skal et billede på af Ronni som jeg lige har fået på mail, hvor han ligner sig selv ;).....ja ja jeg ved godt, at han bli'r nævnt nogen gange her ;) - men det må I altså bære over med :)
Vi er stolte af ham, og han er meget i vores tanker - nok extra meget i denne tid med alt juleriet :/
Men i hvert fald er her lige et billede af en glad soldat :)

Ha' en rigtig god aften allesammen - og tak fordi I stadig gider læse med :)

5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et skønt skønt billede.

  Håber sønnen trods alt får en god jul også.

  Rigtig glædelig 11. december igen ;)

  Kh Heidi

  SvarSlet
 2. Dejligt billede og selvfølgelig er han meget i jeres tanker, nu han ikke er hjemme i julen! Jeg kan godt forstå du er stolt af ham!

  SvarSlet
 3. Hvor ser han da også bare SØD ud. Og en mor SKAL da være stolt af sin dreng. Kan godt forstå i tænker meget på ham, han tænker nok også en del på jer.

  SvarSlet
 4. Hvordan kan du synes der er læææænge til jul?! Jeg er ved at gå i panik - der er SÅ meget jeg gerne vil nå, men skal af en eller anden grund bruge 8 timer på arbejdet hver dag!
  Herlig søn, du har. Håber I får en rigtig dejlig jul, også selvom I er langt fra hinaden.

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå at du er stolt af din søn. Det har du også god grund til at være!! :-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...