søndag den 9. december 2007

2.Søndag i Advent

Ja så nåede vi 2.søndag i Advent og der er tændt adventskrans og ...tja ikke så meget mere, jeg føler mig lige idag som en gammel og meget træt kone efter arbejdsweekend ;)
Så lige om lidt vil jeg hoppe under dynen - skal jo være klar til det store julegaveindkøb imorgen.
Håber at få købt det hele - uden at blive alt for hidsig på alle de andre, der lige præcis står og går der hvor jeg skal være i Storcentret *G*
Nå jeg vil bevæbne mig med LANGE ønskesedler - så hvor svært kan det blive ? ;D

Godnat til alle - og tak fordi I lige kiggede forbi :)

4 kommentarer:

 1. Rigtig god jule-shoppe-tur! Det kan være vældig hyggeligt at handle julegaver, synes jeg. Men det kan altså også blive for meget af det gode med alle de mennesker som alle skal det samme! Håber det går gnidningsfrit og at du får købt dem alle. :-)

  Rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 2. Mon ikke hvis du tager derud om formiddagen, at så skulle der være god plads, det er ihvertfald hvad jeg prøver at bilde mig selv ind til jeg vil derud onsdag formiddag.

  Men kan du nu have et par gode fridage, efter en hård arbejdsweekend.

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 3. Håber du har fået en god nats søvn, og er klar til shoppeturen. Vi plejer altid at købe vores julegaver i november, men sygdom over hele linien har gjort, at vi først fik købt dem sidste weekend. Pu ha det gør jeg ikke igen. Folk står jo nærmest ovenpå hinanden. Håber du finder et sted, hvor din tæer kan være i fred:-)

  SvarSlet
 4. Håber shoppeturen gik godt, at du var lige så dygtig som jeg var i går og at du ikke slog de andre kunder hihi

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...