søndag den 2. december 2007

1.søndag i Advent

Rigtig glædelig 1.søndag i advent :)
"He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree".
~Roy L. Smith
Citatet herover faldt jeg lige over på en side med julecitater - og jeg synes det er så rigtigt. Hvis julen ikke "føles" helt ind i hjertet, tja..så kan det vist være lige meget, hvor mange gaver der er under træet.
Det budskab er det heldigvis lykkedes for mig, at give videre til mine unger - nemlig at det er samvær, nærvær, hygge og omsorg - osse for dem, der måske ikke har så meget at holde jul for eller med - der er vigtigt og ikke om der ligger 1 eller 10 gaver til hver under træet :)
Nu kan det jo godt være jeg lyder "frelst"....men det er jeg såmænd ikke - jeg eeeelsker osse både at få og især give gaver - men derfor kan man jo godt se lidt udover sin egen næsetip/juleaften ;D
Ha' en rigtig god aften - og tak fordi du kiggede ind :)

9 kommentarer:

 1. Det lyder som om du har fundet essensen af julen frem :)

  KH Heidi

  SvarSlet
 2. Synes det er en god filosofi. Jeg bliver altid så rørt juleaften, og somregel er der en gave, som jeg lige må tørre øjnene over. Det er somregel ting folk selv har lavet, eller som ikke var på min ønskeseddel, men virkeligt var manglede.

  SvarSlet
 3. Kender det godt - det med at blive rørt over en gave som man føler at giveren har lagt mange tanker i :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det et godt citat, godt og rigtigt, og flot at efterleve.

  Ja, så kan vi lykønske hinanden endnu engang, godt med en støttegruppe ;-) Jeg tør jo næsten ikke glemme det :-))))

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er et rigtigt fint og helt sandt citat. Samvær, nærvær, hygge og omsorg det er også hvad der beskriver julen for mig. Prøver også at lære mine børn det.
  Rigtig god mandag til dig.

  SvarSlet
 7. Et rigtigt fint citat og så sandt, så sandt! :)

  SvarSlet
 8. Rigtig godt citat - det burde flere nok tage til efterretning. F.eks. butikkerne der er fyldt til randen med fristende tilbud.
  Jeg elsker julen og hele den betydning og stemningen i hele december måned. En tid for hygge og samværd med venner og familie - det betyder meget mere end gaveorgiet.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...