torsdag den 20. december 2007

20.december


Så mangler der ikke meget før vi kan holde jul med "same procedure as last year" :) - og nu syns jeg da osse at julestemningen breder sig mere og mere. ¨
Imorgen skal jeg på arbejde, men har heldigvis fri i weekenden - og så en arbejdsdag på mandag, en kort én af slagsen :)
Håber ikke der er for mange af jer der lider af julestress - men at dømme efter folk man ser på gaden lige her op til jul - så er det vist et ret udbredt fænomen *G*
Det var et bette pip fra mig for idag - kan I ha' det hygligt :)

5 kommentarer:

 1. Og hygge til dig også :o)
  Tja, julestress. . . kender slet slet ikke til det ;o)

  KH Heidi

  SvarSlet
 2. nej nej ingen stress her! jeg mangler bare 3 julegaver, juletræ, al julemaden, juledekorationer og julekortene bliver vist ikke skrevet før mellem jul og nytår...men ingen stress! Jeg når nok det hele og ellers bliver det jo jul alligevel! :)

  SvarSlet
 3. Heller ingen stress her. Fik klaret faktisk alle julegaveindkøb INDEN jeg igen lagde mig syg - så jeg mangler kun at købe en enkelt ting til min kære mand. :-)
  Dejligt at du kan se frem til fri weekend! Håber du får julehygget en masse!

  Jeg ser at du har tagget mig i dit forrige indlæg. Jeg må lige få lagt noget ud på bloggen snart. ;-)

  Rigtig god dag til dig!

  SvarSlet
 4. Godt for dig, at du har fri i weekende...nu da du så lige skal på job om mandagen :O) Håber at du virkelig får slappet af og hygget...trods evt. julestress.
  Knus og juleknas

  SvarSlet
 5. ha det rigtig hyggeligt,nejjj her er der heller ingen stress, julen kommer lige meget om man er færdig eller ikke:)

  ha en god aften

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...