mandag den 3. december 2007

3.december - Julepakken

Idag har vi fået sendt julepakke til vores soldat i Afghanistan. "Rigtige" julegaver ville han ikke ha' derned, for som han sagde, så skulle han jo bare slæbe dem hjem til februar og der er noed med bagagevægt osv. - men lidt skulle han nu ha' og pakke op juleaften.
Så vi fik pakket nogen små gaver (en del blev det faktisk til ;)....) og selvfølgelig en masse guf...og det allervigtigste: JULEBREVENE :). Rigtige håndskrevne breve - mail er meget godt, men der er ikke noget som at sidde med et "rigtigt" brev i hånden - et man kan tage frem og læse mange gange :)
Sidst men ikke mindst - mange knus og kærlige tanker er der med i den pakke, som forhåbentlig når sit mål til juleaften :)

Det var mit lille pip her d. 2.december - på gensyn imorgen og tak fordi du læste med :)

3 kommentarer:

 1. Håber pakken når frem i tide. Det må være meget underligt ikke at have ham hjemme i julen. Dejligt at I trods alt kunne sende ham lidt. Men kan nu godt forstå, at han ikke ville have sine rigtige gaver derned. Hvor skønt med håndskreven post. Det skal nok bringe lykke.

  SvarSlet
 2. Jeg håndskrevet post får du altså ikke af mig, du må nøjes med lidt cyber-post.....men det er rigtig det er noget helt andet....

  Tillykke til oz, nu har vi kun 21 dage tilbage.....men jeg er allerede vedat overje dagens indlæg, så idag går det vist også.....tænk sig så stædig man kan blive...LOL

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 3. Jeg håber også at pakken når frem i tide! Det må være hyggeligt og dejligt for ham at modtage ting hjemmefra! :-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...