torsdag den 13. december 2007

13.december

Jeg havde jo ganske ret - det blev en meget hyg'lig aften og noget rigtig lækker mad. Så kan man lige klare et par arbejdsdage mere ;)
Imorgen skal der holdes julefrokost for beboerne på det plejehjem hvor jeg arbejder - det skal osse nok blive hyg'ligt.
Havde nogen sagt til mig for 10 år siden, at jeg skulle komme til at arbejde med ældre mennesker - jamen så var jeg da nærmest død af grin ;D...det kunne jeg da slet ikke forestille mig på det tidspunkt.
Men ved I hvad - det er bare det bedste job skal jeg hilse og sige :)...underligt som man helt kan ændre mening/holdning med alderen...eller hvad det nu er der gør det :)
Hmm... det er blevet nogen korte indlæg de sidste par dage, så imorgen må jeg hellere ta' mig kraftigt sammen - men men..helre et lille indlæg end springe over....det går slet ikke da *G*......og nu er der kun 11 dage igen ;)

Ha' en dejlig aften - og tak fordi I kigger med :)

5 kommentarer:

 1. Godt at du havde en hyggelig aften, det giver nu energi....

  Har stor sympati for korte indlæg pt, bar evi hænger på hehehe...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 2. Altid dejligt med en hyggelig aften og dejligt, at du er glad for dit arbejde!

  SvarSlet
 3. Skønt, at I havde en god aften. Og må da også lige tilslutte mig de korte indlæg:-) Tænk, hvis vi allesammen havde så god tid, at vi hver dag fik skrevet et laaaaaaaaaaangt indlæg. Næh, vi skal være glade for, at der er flere tråde, der trækker i os:-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan udemærket følge dig. Jeg har arbejdet på et lille hyggeligt plejehjem, dog "kun" som sekretær. Men hvor var det bare hyggeligt, når beboerne lige kiggede ind, eller gå rundt på gangene og hilse på alle de søde mennesker. ;o)

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre at i hyggede jer ude i byen forleden aften. :-) Det er godt med nogen gode oplevelser.

  Godt du er glad for dit job! Jeg tror man skal være lavet af et helt specielt stof, for at kunne arbejde med mennesker - store som små. Og det er jo dejligt når man føler man har "ramt sin hylde". Det betyder meget.

  Rigtig god dag til dig, Jette. Hyggeligt med de små indlæg.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...