fredag den 7. december 2007

7.december

Det er så hyg'ligt at følge med i den her "ChristmasCountdown" rundt omkring på bloggene - og folk hænger jo på endnu ;)
I får lige et lille citat idag:

Never worry about the size of your Christmas tree. In the eyes of children, they are all 30 feet tall. ~Larry Wilde, The Merry Book of Christmas

Og det er da vist rigtigt - jeg husker i hvert fald mit barndoms juletræ som MEGET højt, og i virkeligheden var det vist ikke voldsomt højt ;)
Min mor pyntede det altid den 23. om aftenen, så det var det første jeg så om morgenen. Samme tradition har vi nu, at det er mig der pynter lillejuleaften - som regel MEGET sent ;D )..men her er ældste barn også med. Det er superhyg'ligt ;).......jepz traditioner er ikke det værste man kan ha' :)

Lige et LO til sidst. Det er fra snestormen i uge 8 i år. Igen er der ikke meget dims på, og det er jo rent faktisk slet ikke mig - men når jeg nu skal ha' flere billeder med og samtidig tekst på selve LO'et - ja så er det igen lidt kompromis-agtigt, men synes heller ikke det gør så meget, fordi papiret også gerne skulle kunne ses :)

Materialer:
SandyLion "WinterWords"
DCVW-karton
chipboardbogstaver - sværte - primablomster - brads - doodletemplate (ja ja jeg ved det godt - den HAR været med en enkelt gang før *G*)

Tak fordi Du kiggede med - ha' en rigtig god dag :)

5 kommentarer:

 1. De bogstaver er vildt flotte til et vinter LO, synes jeg.
  Hmm vise LO's, synes slet ikke jeg har tid til at lave dem for tiden....men det kommer vel i det nye år?

  SvarSlet
 2. Ja det er sjovt med traditioner. Jeg synes måske egentlig ikke at vi har så mange - men hvis vi spørger børnene så har vi en hel masse ting ved juletid som vi bare IKKE skal ændre!!!

  SvarSlet
 3. Åhhh, hvor vi mangler sne :) Tak fordi du mindede mig om, at der faktisk har været sne i år.

  Ja vi hænger på endnu og jeg vender frygteligt tilbage i morgen.

  KH Heidi

  SvarSlet
 4. Super flot LO, Jette. Og jeg husker tydeligt den bunke sne der kom i starten af dette år. Vi sneede inde!! Herligt! :-) "Winterwords" arket du har brugt har jeg også brugt til et vinter-LO - jeg kan ikke vise det endnu, da det kommer i det næste nummer af MSC! :-)

  Hjemme pyntede mor, lillebror og jeg også juletræet d. 23. Det var så hyggeligt! Nu har vi ikke juletræ indendøre, da min ældste ikke kan tåle at komme for tæt på gran.

  Hyggeligt at følge med i din jule countdown.

  SvarSlet
 5. åh ja jeg husker godt den snestorm!! Vi sneede inde herhjemme!! Knap så fedt, men lidt hyggeligt alligevel at manden ikke kan komme på arbejde pga. bilen var fuldstændig dækket af sne ;) Rigtig flot med hvide blomster på et vinter LO.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...