onsdag den 5. december 2007

5.december

Der er godt nok ikke meget julestemning over vejret derude idag, så man er vist nødt til at hjælpe stemningen lidt på vej selv - men nogen tændte stearinlys gør altid underværker i den retning :)
Jeg kan nu egentlig godt li' den her årstid - osse selvom det regner og er kedeligt udenfor. Så er der så meget desto mere grund til hygge indendørs :)

Dagens LO er fra min fødselsdag i år hvor min dejlige søn sendte blomster :)
Det var simpelthen dagens højdepunkt - ikke sådan, at de andre ting jeg fik ikke var dejlige og meget velkomne, men....ja I forstår sikkert hvad jeg mener :)
Han ser meget alvorlig ud på billedet - det er sjældent jeg ser ham i den udgave - som regel er han glad og med et smil på. Men han er vist taget i et koncentreret øjeblik ;)
Materialer:
BasicGrey "Hang10 - Lulu"
BasicGrey "AgedAndConfused - Vagabond - BoxPlaid"
K&C Company "PlainCamouflage"
DCWV karton
BasicGrey - bogstaver - brads - GotFlowers? - strips - DictionaryWords - sværte

5 kommentarer:

 1. Øv så kom du først igen, jeg må da vist hellere se af at oppe mig lidt, det går altså ikke at jeg er bagefter hele tiden. ;-)
  Nå, men vi er begge med endnu, og det er jo hovedsagen...

  Super Lo, er især vild med de 2 papirer m. tern og camouflage. KAN GODT FORSTÅ, AT DET VAR DEN GAVE DU BLEV ALLERMEST GLAD FOR, OG DET KUNNE DE ANDRE GIVERE VEL OGSÅ. Hov, der skete lige noget teknisk ;-)

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 2. Nårh hvor er han bare sød og betænksom, kan godt forstå dit moderhjerte smeltede! Uh det må være lidt hårdt for dig, at han skal være derude juleaften, godt du snart får ham hjem igen! De bliver jo ved med, at være vores "små drenge", selv om de bliver voksne!

  SvarSlet
 3. Synes faktisk det er et rigtigt godt billede. Selv om det er en fødselsdag, så er der jo nok at være betænksom i forhold til. For mig er det et udtryk for at være tryg, når man glemmer alt omkring sig og lader den sociale maske falde. Flot fanget. og naturligvis blev du gladest for blomsterne.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et godt LO - kan godt forstå du blev glad for blomsterne :) Og hvor er det bare noget super flot papir...

  Jeg elsker også bare det her vejr. Ikke så meget kl. 7 i morges, da den lille hund skulle ud, at gå. Men nu når jeg skal op under dynen og kan høre regnen, det er da hygge.

  Godnat fra Heidi

  SvarSlet
 5. Jeg forstår godt du blev rørt, da du modtog den smukke buket fra din søn. Lækkert LO, der siger så meget! Og det bånd du har brugt nederst, passer helt perfekt til! :-)

  Nej, der er godt nok ikke meget jul over vejret, men jeg har det som dig. Jeg synes det er så HYGGELIGT! Jeg tænder levende lys rundt i hele huset hver eftermiddag jeg kommer hjem fra job. Det er julehygge. Man har "lov til" at krybe sammen og gå lidt i hi. Det kan jeg godt li'.!

  Rigtig god dag til dig, Jette.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...