lørdag den 25. december 2010

Det var den Juleaften :)

 

 Nu er klokken 03:50, og vores juleaften er lige sluttet - alle er lige taget hjem eller gået i seng, og jeg sidder lige og nyder stilheden og roen.
Det har en en meget dejlig aften - go' mad, gaver og frem for alt hygge og smil. Sarah klarede aftenen i fin stil: pakkede lidt gaver op, tussede rundt og kiggede på juletræet, pakkede lidt flere op, hjalp os andre med at pakke op, legede lidt med det nye legetøj, tussede lidt mere rundt - jow jow hun hyggede sig - og det gjorde vi andre i den grad også ;)
Heine vandt mandelgaven - Ronni og jeg vandt i skøn forening Årets Julespil - godt teamwork Ronni *G* - alt i alt som sædvanlig en skøn aften - og nu er den gamle træt, det er længe siden kl. var 05:30 fredag morgen, og der lå en arbejdsdag forude.
----------------------------------------
Håber I alle har haft en ligeså dejlig aften som vi har og vil slutte med at ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul - og tak fordi I har fulgt med på bloggen i december - håber I bliver hængende lidt endnu ;)

 


 
Photobucket

5 kommentarer:

 1. Hvor lyder det til i har haft en rigtig skøn aften - glædelig jul til dig og tak for du inviterede os ind i december ;)

  SvarSlet
 2. Dejligt med en god og lang juleaften. Jeg var også den sidste der gik i seng kl halv 3 og sad også bare lige lidt for mig selv og funderede over hvor godt vi har det.

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det til en dejlig juleaften :) Rigtig glædelig jul(forsinket)

  SvarSlet
 4. Åh det lyder som en dejlig juleaften "med det hele".
  Og så er du da kommet iseng ½ time senere end mig.....men hvad gør det ovenpå en dejlig aften ?
  Jeg sad også lidt alene og slappede af, og kiggede på alle gaverne og nød freden.....det er rart lige at komme ned i gear !

  Ja, det har været rigtig hyggeligt at blogge i den sidste måned, men der er også gået meget tid med det. .....men jeg hænger på efter jul også.

  Fortsat gode juledage....

  SvarSlet
 5. Selvfølgelig bliver vi da hængende : )

  Lyder som en skøn juleaften, god jul

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...