torsdag den 16. december 2010

16.december

Se nu kan jo så afsløre for jer, at 4 timer i Storcentret + div. gør underværker på en kilometer lang julegave-liste! :)
Ditte og jeg fik lige kørt listen ned til, at der nu kun mangler Dittes gaver og en enkelt til frk. Sarah...og jo så lige juleaftens-spillet, som der altid er én der får som extra gave. Det mangler jeg lige at vælge - skal jo helst være noget jeg kan vinde i :p...nej pjat - men det skal altså vælges med omhu, da det næsten er blevet årets vigtigste spil, og en del af grunden til at vores juleaftner slutter MEGET sent :)
.....og så må jeg vist bryde en tradition i år - vi har nemlig altid haft levende lys på juletræet. men jeg tror vi må bøje os for Sarahs pilfingre og sætte lyskæde på i år *GYYYYYS*....nå det må jeg lige tage stilling til senere - tanken er slet ikke rar ;D
Så skal I lige hilse på ham her:
 
Han stod lige ude i JYSK idag, og ventede på mig - så nu er han indlemmet i samlingen :)
Hvordan er det med jeres juletræ - levende lys eller kæde ???
 
Ha' en dejlig aften allesammen - og tak or jees søde kommentarer :)
 
Photobucket

15 kommentarer:

 1. Nårh han er sød din røde Elg, selvfølgelig skulle han med dig hjem :) ... Jeg har slet ikke juletræ - så ingen lys her - hihi... men men... der er både kæde og levende lys på træet hvor jeg fejrer jul.

  SvarSlet
 2. Vi har faktisk både lyskæde og levende lys for det er kun juleaften vi har de levende lys tændt og nyder så derfor at tænde for lyskæden de andre aftner

  SvarSlet
 3. Vi har også både levende lys og kæde. Om de levende lys bliver tændt kommer an på om min mormor kommer for hun kan ikke tåle levende lys når de oser, men de er er altid selvom de ikke bliver tændt.

  Dejligt at julegavestresslisten er blevet meget kortere :-)

  SvarSlet
 4. Fedt at du fik shoppet julegaver :) Den er godt nok flot den elg.
  Vi har lyskæder. det går slet ikke med de levende lys ;)

  SvarSlet
 5. Han er godt nok sød : ) godt han nu har fået et godt og trygt hjem :)

  Vi har både og, inden børnene var det kun levende lys, + at vi blev enige om at det var synd kun at have lys i juletræet den ene aften, (hvem gider skifte lys)

  Så skønt næsten at være færdige med julegaverne ikk : )

  SvarSlet
 6. Hvor er han skøn - og hvor dejligt med julegaver i hus, næsten :)

  Hos os har vi lyskæde på, men plejer når vi går om juletræet d. 24 at ha levende lys

  SvarSlet
 7. Hjemme har vi altid haft levende lys på juleaften! Uanset små pilfingre eller ej... Der har dog også været lyskæde på, som er tændt de efterfølgende juledage.. Nuttet elg :D

  SvarSlet
 8. I min familie plejer vi altid at have begge dele. Kæden til hverdag, og så selve juleaften når vi danser om træet, tændes de rigtige lys. :-)
  Det er dog lidt anderledes efter jeg er flyttet til USA, her er det jo typisk plasticjuletræer med både gule, blå, røde og grønne pærer. (Sikkert pænt hvis man er vant til det).
  Min svigermor var ved at besvime da jeg snakkede om levende lys på træet, hun mente det var det rene selvmord og pyromani. :-))
  Så da jeg desværre ikke medbragte lyseholdere fra Danmark, og fordi vi ikke danser om træet her, så nøjes vi med lyskæden.. men kun med hvide pærer!

  SvarSlet
 9. Jeg brugte også lige 4 timer i Kolding Storcenter den anden dag og fik klaret de fleste julegaveindkøb på nær en enkelt! Dejligt med et storcenter i nærheden, så man kan gå i tørvejr og shoppe!
  Sød elg du har fået dig!
  Måske kan i nøjes med at have et par lys foroven på træet sammen med kæden?

  SvarSlet
 10. Super sød elg du der har fundet dig.
  Vi har lyskæde på træet og juleaften er der af hensyn til katte og andre små pilfingre kun levende lys på de øverste kranse af træet....

  Glædelig Jul

  Iben

  SvarSlet
 11. Vi har både og...
  Levende lys når vi skal "nyde" træet, og lyskæde, når pil-fingrene er på besøg. Kæden er faktisk tændt alle juledagene, for det giver en dejlig stemning...og hvad pokker, træet står der jo alligevel ?

  SvarSlet
 12. Kære Jette.
  Du bliver simpelthen nødt til at løfte sløret for jeres spilletraditioner, jeg er ved at gå til af spænding her...! Hvorfor en ekstra gave - og som du kan vinde i...?????
  Hvor er det sødt, at der står elge i Jysk og venter på dig... jeg bliver da nødt til at komme ud i butikkerne og finde ud af, hvad der står og venter på mig :o)
  Kæmpe Knus
  Engel...

  SvarSlet
 13. Han er da også for skøn!!!!
  Tak for din hilsen i går!
  God weekend.

  SvarSlet
 14. han er bare for cute.

  hos os er det både og. kæden er tændt hele den næste uges tid (om aftenen) og lysene (de levende) bliver tændt når vi skal danse om træet

  SvarSlet
 15. Hvor hyggeligt med en elg mere til dig :)

  Jeg har aldrig været vant til levende lys på juletræet hjemmefra, og kunne heller aldrig drømme om det nu. Jeg har altid været meget bange for brand, så jeg tør ikke løbe risikoen.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...