mandag den 20. december 2010

20.december

 
Det går slet ikke med den her Nedtælling til jul - i hvert fald ikke her på bloggen :/...men der er altså ikke noget at gøre ved det, der er for meget arbejde og for mange andre ting der lige skal have opmærksomhed også ;)
Så det her indlæg må gælde for et par dage eller fire - og jeg synes lige I skal se lidt flere af mine pakker fra kalenderen (de spiselige er så heller ikke med denne gang - sjovt nok *G*):
 
 Idag er det fridag (og heldigvis for det), så der står lige lidt indkøb på programmet - sådan de sidste par gaver f.eks. - og jeg kan heldigvis snuppe bussen ind til midt-byen, så er man så rart fri for at drøne rundt i bil i det her snevejr :)
Hørte lige i radioen, at dmi mener der kan være en mulighed for hvid jul i år - hmm...tænk dog *G*.... i hvert fald har vi fået en del de sidste dage heroppe i det nordjyske - og nu må det godt stoppe igen!! :)
------------------------
Sarah Musen får jo adventsgaver af Bedste (selvfølgelig gør hun dét) - og én af dem var en Jule Moose (man må jo sørge for at indoktrinere barnet så tidligt som muligt *G*)
Han var et stort hit, skal jeg hilse og sige, så I får lige et bette snapshot af Musen med Moose ;D
Nå - nu kan det vist ikke hjælpe jeg siger "vi ses" imorgen - der er ingen garantier for noget, men om ik' andet så når jeg nok et indlæg inden The Big Night, mon ikke ;)
Photobucket

10 kommentarer:

 1. He He... Jeg når heller ikke bloggerierne hver dag, men pyt... der er jo nok rundt omkring i blogland alligevel. :) Her skal de sidste gaver også indkøbes i dag. Og så skal jeg vist have planlagt hvilke fødevarer vi skal have erhvervet os inden jul *G*.
  Sikke sød hende Sarah er altså!

  SvarSlet
 2. Dejlige gaver du har fået : )
  Man når det man nu når, det skal jo være hyggeligt : )
  Hvor er de begge kære *GG*

  Håber du får købt de sidste julegaver : ) hvid jul, regner jeg da også vi får her i KBH : )

  Rigtig god dag

  SvarSlet
 3. Dejlige ting du har fået i dine kalendrpakker. Og snønt foto af Sara.
  Og så skal jo huske, at det virkelige liv findes udenfor computeren. Og det er dog det vigtigste.
  Håber du når alt !

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige gaver du får. Jeg kan godt se nogle rigtig fine ting med det du har fået.

  Det med at nå at blogge - tja jeg synes også det kniber lidt, men jeg har sat mig for at det skal lykkes, så forleden bloggede jeg kl 23.45, men jeg gjorde det :-)

  Ses på bloggen lige pludselig :-)

  SvarSlet
 5. Lækker mus, moose og gaver!
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 6. Lækker Moose - jeg kan godt forstå at han har vakt glæde :-)

  SvarSlet
 7. Ja sådan er det jo - man når, hvad man når... Og resten - ja, det er der ikke noget at gøre ved :) :)
  Super nuser af billede af Sarah med Moose...

  SvarSlet
 8. Kære Jette. Super skønt billede, som sagtens kunne blive fokus billede på en side, med en masse jule-elge.....! Og jeg er sikker på, at hun er en værdig kandidat som indehaver af en enorm elg-samling i fremtiden :o)
  Jeg håber at du nød fridagen - og får nogle skønne dage her op til jul!
  Knus Engel...

  SvarSlet
 9. Pyt med Blog, hyggen er det vigtigste...og undgå for alt i verden stress...Glædelig jul fra mig

  SvarSlet
 10. He he he... selvfølgelig skal Sarah have en moose fra bedste, intet mindre kan gøre det ;-)... vil det så forøvrigt sige, at når jeg engang bliver Bedste, at så skal jeg ikke have engle selv... åh nejjjjjjj ;-)

  Skønne kalendergaver du har fået, det er hun ikke helt ringe til datteren din... mon hun vil have endnu en på listen næste jul ;-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...