søndag den 5. december 2010

5.december

Så væltede sneen nok også ned i Aalborg idag! ...og nu synes jeg godt det må stoppe igen - selvom det er smukt når man kigger ud på det, men knap så sjovt at køre i ;D
Nå - heldigt så, at man ikke bor på landet mere - chancerne for at sne inde her i byen er da knap så stor, og man kan jo osse komme til en købmand på gå-ben hvis det skulle blive helt slemt ;D
Sønnike og jeg har lavet Nisselandskab idag - det ligner sig selv fra årene før, og det skal det jo osse - her skal der heller ikke ændres på noget. Og det ER jo også hyg'ligt når mange af nisserne er fra da mor'en var lille og sød *G*
Billderne er IKKE fra idag (ingen strøm på cameraet), men landskabet er nøjagtig det samme, tror ikke der er to nisser der har byttet plads *G* - så det må vist være ok ;D
Så nu kan vi nyde nisserne på kælkebakkerne mens vi har adventskransen tændt om lidt :)
 
 
----------------------------------------------------------------------
Lige nu er datteren ved at lave noget wok-food, og det tror jeg er helt fint, med tanke på alt det julemad vi snart skal stoppe indenbords  ;)
 
Hvordan ser jeres jule menu ud - er den helt traditionel (som vores er det) - eller har der sneget sig andre ting ind i tidens løb ?
 
 
Rigtig god 2.adventssøndag til jer - og hav en dejlig aften :)
 
Photobucket

15 kommentarer:

 1. Det nisselandskab minder mig om min barndom.; )
  Min julemiddag er vist meget traditionel ; )

  SvarSlet
 2. Hyggeligt med nisselandskab. Ja julemenuen er ikke til at rokke med en kalkun på weberen, en flæskesteg i ovenen, brune og hvide kartofler, rødkål, brun sovs. Dessert risalamande og fløderand med mandelgaver:-)

  SvarSlet
 3. Hyggelig nisseby :) Og ja det er da så hyggeligt at alt er som det plejer at være, og nisserne har været med i mange år. Vores julemenu står på kalkun i år. Det stammer fra min mands familie, og det har vi lavet de fleste år, når vi selv har holdt jul. Personligt kan jeg ikke rigtig li noget af julemenuen, så om det er gris eller fugl kan være lige meget.

  SvarSlet
 4. Fint julelandskab. Her står menuen juleaften på gåsesteg efterfulgt af risalamande, DET kan der IKKE laves om på LOL

  SvarSlet
 5. Ser rigtig hyggeligt ud, jeres nisse landskab : )
  Uha min søn laver et hvert år inde på hans værelse, det ser også ligedan ud hvert år, jeg ville ikke kunne huske det : )
  wok mad mums, lyder lækkert.
  Vores jule mad, jo den er rimelig traditionel hvis man er sønderjyde : )
  også rigtig god advent til dig/jer

  SvarSlet
 6. Hvor sødt med et nisselandskab! Det har jeg vist ikke set siden min barndom (for få år siden *HOOST*) Julemenuen her i hytten er Farseret kalkun med hele svineriet og Ris a´la mande. Namme Nam ... derefter rå mængder af konfekt, snolder, clementiner, klejner, brunkager og BØØØØVS.....

  SvarSlet
 7. Syns bestemt oss, at julen er traditionernes tid - Og det skal der ikke røres ved.

  Det er kun min og kærestens 2. jul sammen, så det hele er stadig lidt nyt mht jul, men vi vil gerne skabe nogle traditioner for hans mindste søn

  Håber du har haft en dejlig 2. søndag i advent ;)

  SvarSlet
 8. Sådan et nisselandskab kan jo bringe en tilbage til barndommen.....nøjagtig sådan så det ud.

  Vores julemenu er vist helt traditionel. And, (måske også en nakkesteg, eller kalkun hvis vi er mange), og så alt hvad der hører til. Kartofler, brundede kartofler, sovs, franske kartofler, rødkål, ½ æbler med ribsgele. Alt i rigelige mængder !! Og så ris ala mande. Med 1 mandel. Uden snyd. Nu hvor børnene i familien er blevet større.

  SvarSlet
 9. Selvfølgelig skal nisselandskabet se ud som det altid gør :-) Alt andet er jo helt forkert.

  Her har det været tøvejr idag, men i formiddags fik vi lidt sne. I nat har det til gengæld sneet temmelig meget.

  Vores julemenu er helt traditionel - alt andet ville være også være helt forkert. Vi har dog aldrig gjort meget i and som mange gør, men har fået kalkun og flæskesteg.

  SvarSlet
 10. Så sødt i har lavet nisse landskabet... her bringer det også barndomsminder frem.
  Vores menu er også med and, flæskesteg og alt tilbehør
  Ha en go dag

  SvarSlet
 11. Super hyggeligt nisselandskab. :0)
  Ang. julemaden, ja så er den meget traditionel her (vi fejrer skiftevis juleaften hos mine forældre og hos L's mor). Altid både flæskesteg og andesteg, brunede kartofler, hvide kartofler, den lækreste sovs, rødkål og lidt lune chips. :0)
  Rigtig god ny uge til dig.

  SvarSlet
 12. ejj hvor hyggeligt med nisselandskab - min mor lavede også et da jeg var barn og elskede det :)

  Ja hos os er julemenu som den plejer - and og flæskesteg uhmm ;)

  SvarSlet
 13. Og her går jeg og drømmer om at flytte til Lolland-Falster, hvor sneen vælter ned. Jeg ELSKER sne, og ville ELSKE at sne inde. ;o)

  Allerhelst ville jeg nok bo i dit skønne snelandskab. ;o)

  SvarSlet
 14. Det er bare så fint det nisselandskab! :) Vores julemiddag kommer helt an på hvor vi er, men den er vist meget traditionel - bare forskellig - alle stederne ;)

  SvarSlet
 15. Hvor er det bare et flot nisselandskab... Jeg er ikke så god til det der med julemad - men vi plejer at få and - man behøver jo ikke nødvendigvis at spise af det, vel?? :) :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...