tirsdag den 14. december 2010

14.december

Så blev det tid til dagens indlæg - det skal handle om det som julen jo også er, nemlig tid hvor man ser tilbage på minder fra rigtig mange dejlige juleaftner.
...og jeg kan blive helt forpustet ved tanken om alle de år der er gået siden f.eks. min ældste søn var et bette pus med sut i munden ;)
Billedet herunder er fra julen 1982 da Heine var omkring 2½ år gammel. Det er 1. juledag hos mormor, hvor han har gang i de nye legesager
 
 Herunder er vi lige rykket frem til julen 2001 i Solbjerg, hvor det er Anni og mormor der flankerer ungersvenden ;)
 ..og det sidste er fra julen 2005 som vi holdt her i Aalborg (beklager det ubegavede udtryk i knægtens ansigt *GG*)
...jepz tiden suser bare afsted, det er bare aldrig forandrer sig, det er måden vi holder jul på herhjemme, og hvis der er nogen der holder på traditionerne så er det ovennævnte Heine. Der skal ikke pilles ved noget - men nu glæder jeg mig jo til, at han og Anni skal skabe deres egne traditioner for lille Sarah - og til at se, hvor meget de hver især tager med sig hjemmefra ;)
Nå, men i år bliver alt ved det gamle, vi skal nemlig allesammen holde jul her, såå...
....same procedure as every year Heine ;D
 
Photobucket

7 kommentarer:

 1. Ja der er da sket noget med ham knægten på de billeder ;) Jeg elsker traditioner , - synes simpelthen det er så hyggeligt :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er utroligt som tiden dog flyver... det ser vi jo på vore børnebørn

  Ha en dejlig 15 dec

  SvarSlet
 3. Det er da bare så sjovt med sådan nogle billeder...hmmm...måske skulle man lave et mini-album "jul gennem 20 år", eller noget i den stil ?

  SvarSlet
 4. Tiden flyver afsted, og sikke en udvikling der er sket med H fnissss
  Dejligt at i holder julen sammen i år, elsker traditioner og holder fast, men min jul, er dog ikke den samme som hjemme hos min egen mor, så måske fra næste år skaber H og familien deres egne, men mange ting, går sikkert igen.
  Skønne billeder : )

  SvarSlet
 5. Kære Jette.
  Der er noget trygt og godt ved gentagelser... Og er det ikke derfor vi holder fast i traditioner.?! Jeg kan godt lide dine overvejelser om deres fremtidige fælles traditioner.. Så får du jo afsløret, hvilke traditioner du har givet med, som han ikke kan leve foruden :O)
  Kæmpe Knus
  Engel...

  SvarSlet
 6. Hvor skægt at se de billeder :) Og tradioner er skønne. Desværre er der jo blevet rippet noget op i vores, efter far døde sidste år... Men vi forsøger da at skabe nogen nye - om end der nok går nogle år, før det helt er blevet traditioner...

  SvarSlet
 7. Skønne og dejlige billeder af din søn. Det er sjovt - og mærkeligt så hurtigt det går.

  Jeg har problemer med at komme ind på din blog - fra de 2 computere jeg har herhjemme. Lige nu er jeg på min mands arbejdscomputer.
  Jeg kan se dine indlæg på Googlereader, men ikke komme på bloggen og kommentere.
  Så hvis du mangler mig er det derfor....men jeg holder øje med dig.....LOL.
  (Det er kun 2 blogge jeg har problemer med. Og det er jo her hos mig, det er galt. Håber jeg får løst det - snart. Men nu ved du hvorfor)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...