torsdag den 9. december 2010

9.december

For en gang skyld er der et LO her på bloggen :) Det er et, der skulle have været med til udfordringen i Scrapklubben i aftes, men jeg havde (selvfølgelig) ikke fået det færdigt, man er jo ikke den hurtigste scrapper i verden *G*
Nå men udfordringen lød bl.a. på at ordet "Jul/julen" skulle indgå i overskrift eller journaling, og jeg har så brugt det i overskriften og som start på hver af journalingtags'ne. Ellers er journalingen ord der hos os betyder JUL:


 
 

....og nej det er som det ses IKKE et dobbelt-LO (dem er jeg ikke så gode venner med), men bare to LO'er lavet efter samme skitse som er vendt lidt rundt. Eneste grund til det er, at jeg altså ikke kunne mase det hele sammen på én side ;D
..og så mangler der lige dymo-strimler ved to af billederne for selvfølgelig sku' dymo'en lige løbe tør. TYPISK!! ...nå men de kommer på ved en senere lejlighed ;)
-------------------------------------
Imorgen er der lidt flere billeder af, hvad jeg har fået i min pakkekalender de sidste dage - og jeg konstaterer igen, at det er super hyg'somt med sådan en lille pakke til morgenkaffen ;)
Ha' en dejlig decemberdag allesammen - og tak fordi I kigger indenfor :)


Photobucket

10 kommentarer:

 1. Det er da bare det flotteste jule-lo jeg længe har set. SUPERFLOT.
  Jeg må vist lige gemme ideen. Jeg har altid så mange billeder, og har også svært ved at få dem mast sammen, uden det ser forkert ud.
  Så fine farver og så mange små detaljer - og en masse journaling. Det kan jeg lide.

  SvarSlet
 2. Lækkert LO, mange skønne billeder og dejligt med et dobbelt LO, det er jeg ikke ret god til.

  SvarSlet
 3. Rigtig flot ikke dobbelt layout ;) : )

  SvarSlet
 4. Super flot LO :) Det ser knald godt ud med cirklerne og de flotte blomster.

  SvarSlet
 5. Vildt flotte Layouts du har lavet : ) ser fantastisk ud med alle de cirkler : )
  Ja det er super hyggeligt med pakkekalender, glæder mig til at se hvad du har fået.
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 6. Hej Jette
  Jeg vil bare sige at jeg er helt pjattet med din scrappestil. Jeg kan ikke helt sætte en finger på hvad det er, men jeg tror det er fordi den er pyntet uden at det er for overdrevet. Og hvor andre scrappere laver nogle fiiine LO'er med ét billede og en titel men ingen særlig journaling, kan du finde plads til flere billeder og tekst og alligevel få det til at se pisse flot ud. Så jeg er meget inspireret af dine LO'er. :-) Glædelig December

  SvarSlet
 7. Lækkert jule-layout. Dejligt at se, at der også scrappes layout rundt omkring - der jo flest julekort og lign. på diverse blogs for tiden (-incl. min egen).

  SvarSlet
 8. Skønt LO, synd at det ikke kom med ... eller de... ;-) men vil da holde på at du har lavet et Dobbelt LO, der er da en tydelig sammenhæng... LOL

  Og selv om jeg lige var lidt fraværende på toppen, så mener jeg det stadig med den karrygryde... LOL..

  Kunne jeg lokke dig til at lave BOM indlægget, da jeg af en eller anden grund fik lavet meget små bogstaver sidst, og jeg kunne bare ikke rette dem til... ???

  SvarSlet
 9. Wauw fantastisk flot jule-LO. Det ser rigtig godt ud med cirklerne der ligger lidt ind over hinanden.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...