fredag den 3. december 2010

3.december

Indlægget idag har måske ikke så meget med jul at gøre, og så dog alligevel. I hvert fald synes jeg, at det er lidt som en julegave at Ragna og Marianne åbner mit absolut yndlingsforum igen :)
I den forbindelse er der noget info til os allesammen, som kommer lige her:

Kære læser...

Første september 2009 lukkede Ragna og jeg TSC-forum, fordi vi begge havde brug for at blive inspireret i stedet for at inspirere. Allerede dengang var vi klar over, at vi især i ledige stunder ville komme til at savne vores skønne forum og dejlige medlemmer. Nu har vi i lidt over et år søgt inspiration på diverse udenlandske og danske forums - og vi har fået mod på at starte op igen.
Vi har i nogle måender snakket om at lukke forum op i juleferien - men efter Scrapsisters' meddelelse om, at deres forum fremover ikke vil være det samme, er vi blevet enige om igen at starte TSC op på fuld tid.
Vi ved om nogen, hvor meget det kræver at vedligeholde et forum og har fuld forståelse for Heidis beslutning. Skulle SS på et tidspunkt vende tilbage til udgangspunktet, er vi overbevist om, at der er plads til begge forums i DK.
Da jeg i sin tid startede TSC, var det kun for sjov. jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at forummet ville blive så stort, som det blev. Udgangspunket har således aldrig været at drive et professionelt forum i konstant udvikling.
På TSC er der altid varm kaffe på kanden og plads til en hyggelig snak. Vi drev et forum, fordi det var sjovt - og vi savner det, fordi det virkelig var sjovt!
Når vi genåbner er det for at have det sjovt sammen med de skønne danske scrappere. Vi vil begge komme til at benytte TSC rigtig meget - og vi glæder os til at udfordre jer igen - men vi vil samtidig være bevidste om, at vi også skal have plads til vores mænd og familie.
I får udfordringer og inspiration, når vi synes, det er sjovt - men I må ikke forvente et forum, der er med på de nyeste trends - eller en kalender, der er fyldt langt ud i fremtiden.


.Hvad så piger - har I lyst til at lege med os igen??

Hvis svaret er JA, så åbner vi igen

mandag d. 13. december kl. 19.00.

Mere info på bloggen senere.
.

Deltag i lodtrækningen af denne blogcandy ved at viderebringe informationerne på din blog.Lodtrækningen finder sted mandag d. 13. december.

På snarligt gensyn
Ragna og Marianne
-------------------------------------------------------------------------

Det var ordene for idag, håber vi ses imorgen igen :)

Photobucket

10 kommentarer:

 1. også mit total yndlings forum. glæder mig. god weekend Jette

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt, at du har lyst til at være med igen. Forum ville da heller ikke være det samme uden dig. Du var jo med fra dag 1.
  Vi ses
  Ragna

  SvarSlet
 3. Jeg er så "grøn" endnu at jeg slet ikke kender det forum.
  Glæder mig dog til at kigge nærmere på det : )

  SvarSlet
 4. Skønt :-) Jeg tror også der er plads til begge. Glæder mig til TSC starter igen. :-)

  SvarSlet
 5. det bliver nemlig rigtig godt :) glædelig 3. december!

  SvarSlet
 6. Sikke de en spændende nyhed.
  Jeg kender jo ikke det forum, men ser frem til noget nyt.

  Ang. stempel med JULEPOST, så må jeg sige, at jeg ikke aner hvor det købes. Jeg har lånt det hos
  http://vranda-scrap.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Det lyder altså ret spændende...jeg kender ikke TSC, så jeg er ret spændt på at se hvad det bringer med sig ;-)

  SvarSlet
 8. Hov forresten...Det dér julepoststempel som du efterlyser, fik jeg i min goodiebag til Scrap-a-mania. Det var en gave fra Unik Scrap, er det ikke bare sødt ?

  SvarSlet
 9. Uha, glæder mig til at se dig på forum igen :) Og tak fordi du ville nævne det herinde :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...