søndag den 5. februar 2012

Udfordringer på TSC

Nååå...så har man lige haft fri siden i torsdags og har sidste fridag imorgen - og hvad sker der så ??
Jow så har jeg tilbragt alle dage indtil nu med mega ondt i ryggen!!...så der er ikke blevet meget scrap tid til mig, det er lige lidt svært når man hverken kan sidde eller stå mere end 5 min. ad gangen. 
SÅ!!..ikke mere brok fra mig - håber da bare, det er bedre, når det bliver arbejdsdag igen på tirsdag :)
Det eneste scrap der er blevet lavet her er to kort til en af februar-udfordringerne på TSC . Der er nogen krav til kortet, bla.a.: hjerter, farven rød, pil, romantik, sværte og målene skal være 9,5x9,5 - og det er vist ramt ok på begge kort.
Håber jeg kan tage lidt fat på nogen LO'er i næste uge - der er nemlig rigtig mange fede udfordringer på TSC som jeg har lyst til at lave - og når det er så slædehunde-koldt, så er det lissom rarest at være indendørs ;)

Photobucket

9 kommentarer:

 1. Nogle super søde kort og da altså øv med ondt i ryggen... go' bedring

  SvarSlet
 2. Altså Jette, hvis du stadig har ondt i din ryg på tirsdag, så må du altså sygemelde dig, det bliver ikke bedre af at spille helt.
  flotte romantiske kort du har fået lavet, du kan jo godt lave kort, men jeg ved du har det som mig, hellere LOer. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Det tror jeg også du har ramt tilfreds stillende... super skønne kort er det. Øv at have fri og så har ondt i ryggen... god bedring
  Ha en god aften

  SvarSlet
 4. Surt med ondt i ryggen, når man har fri!
  Rigtig fine kort.
  God bedring.

  SvarSlet
 5. Rigtig søde kort - og det første er da lige til at lifte til OSH. Det vil jeg tillade mig.
  Hvor er du en god ansat. At sørge for sygdom på fridagene og så være klar igen til at arbejde. Sådan skal det være......!!!
  Men det er da lidt surt. God bedring med ryggen. Jeg håber du får en god sidste fridag - indenfor i varmen.

  SvarSlet
 6. Æv - Synd for dig med ondt i ryggen, når du nu har nogle fridage. Jeg håber snart du er på højkant igen. Vi ses forhåbenligt snart til scrap i det jyske :-)

  SvarSlet
 7. åh nej stakkels dig, men godt det alligevel er inde vejr, så irritere det da ikke at man ikke kan komme ud.
  Skønne kort rigtig romantiske og valentins-agtige. :-)

  SvarSlet
 8. håber du har det godt igen, hvor er de kort bare super lækre. skønne udfordringer der er på TSC

  SvarSlet
 9. Ked af at høre ud døjer med ryggen, håber det snart bliver godt. ej sjovt at have ondt. Men fine kort du har fået lavet i den romaniske stil som vi jo nærmer os med valentinsdag. Og god bedring med ryggen søde Jette kram fra Lise

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...