fredag den 10. februar 2012

To kort ..igen ;)


Så blev det igen lige til to kort til udfordringerne på TSC . De opfylder også hver for sig 3 af betingelserne - og så er det da igen sunket en lille smule i resterne :)..og nu må jeg vist hellere lave det LO færdigt jeg er startet på, hvis det skal nå at komme med i LOAW - også på TSC. Eller osse skulle jeg sortere lidt papir .....eller forsøge med nogen af de fantastiske idéer og projekter jeg har fundet på Pinterest......jamen det er jo så bare en skam der kun lige er en halv fridag tilbage inden weekend arbejde - rent faktisk er der jo slet ikke timer nok i døgnet :D
Hvad skal din weekend gå med ?

1000 tak fordi I kigger forbi - og for jeres søde kommentarer :)
Photobucket

7 kommentarer:

 1. Du er da blevet helt bidt af det kortmageri. :)
  Fine kort du igen har lavet. Jeg er aldrig på TSC mere - synes ikke der skete meget derinde.
  Jeg skal vist sortere lidt mere i scrapsagerne her i weekenden og have lidt sat til salg af det jeg ikke bruger *G* - uha uha.
  God (arbejds) weekend.

  SvarSlet
 2. To skønne kort igen... har du embosset på baggrunden på det øverste kort.
  Jeg skal scrappe og besøge noget af familien
  Ha en god weekend

  SvarSlet
 3. Det ender da med du bliver en rigtig kortpige Jette, de er så fine begge to, og jeg har det nok som Pips, jeg kommer heller ikke så meget på TSC mere, jeg syntes ikke jeg havde noget ud af at være betalendene medlem, og da jeg så sagde det fra var det som et "lukket land" hvis du forstår, for jeg egner mig ikke til de scrapopgaver der skal laves på tid. knus morkaren. p.s. tak for dine kommentarer på min blog, og hvis du har lyst til at lave et julealbum, kan jeg kun sige: gør det Jette, hele familien elsker at se i det netop i julen, for at se hvordan var det sidste år og før den tid.

  SvarSlet
 4. Jamen det går da fint med kortene...og sådan kan det let gå, når man bliver grebet af det.
  Min weekend består af besøg på genbrugspladsen bla. med en kummefryser der er stået af. Og så skal der køres ting i sommerhuset. Der skal handles madvarer og et par gaver, afleveres ting i genbrugsbutikken, og hvis der er mere tid skal der bare hygges og og scrappes. Vi har intet i kalenderen vi SKAL. Og det er jo luxus.
  God vagt til dig.

  SvarSlet
 5. Ej nogle flotte kort! :)
  Elsker også sommerfugle ;)

  SvarSlet
 6. Også to smukke kort mere fra dig Jette. Syntes det øverste har sådan noget fint papir som baggrund.Og perfekt med den fine blomst. syntes det er en herlig ide med tekst lomstenten. Er det en gammel bog du har brugt eller scrap papir. Det andet kort er også fint og perfekt afstemt i farverne. Og det se rigtig godt ud du har sat sommerfugle og sløjfe så perfekt på raklerne eller hvad man skal kalde dem. Knus fra Lise

  SvarSlet
 7. Ej hvor er de fine! Fine detaljer der pifter op.
  Du spurgte på min blog om jeg havde brugt en template på mit lo, til baggrundspapiret. Det har jeg ikke papiret er fra Pink paisleys " mistable" serie, der er embosset fra producentens hånd, jeg har så farvet med mist og distress stains og inks.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...