mandag den 30. januar 2012

Et Føs'dagskort til farmor ;)

Når der nu var et føs'dagskort til mormor - jamen så er der jo altså osse nødt til at være ét til farmor som har fødselsdag imorgen :)


.....og det er - som de sidste mange ting jeg har vist - lavet af rester. Men selvom der er brugt fra div. restekasser - jamen så er det altså ikke sunket så voldsomt meget i mængden *G*
Nå men jeg må jo bare være lidt flittigere - og så få banket nogen LO'er og noed sammen. Det varer jo ikke så længe før der er Scrap i det Jyske - og så skulle det ikke undre mig om der måske kommer lidt nyt papir med hjem. 
-----------------------------------------------
Skal du til Ejsing - og har du nogen vilde indkøbsplaner/lister ?? ;)Photobucket

7 kommentarer:

 1. Hvor flot, i rigtige "farmor farver" hun bliver glad, og hun behøver jo ikke vide du har været i restekassen. knus morkaren. p.s. hvad med nogle tags af nogle af de rester, de er så hyggelige at sidde med.

  SvarSlet
 2. Også et rigtig fint og sødt kort til farmor. Jeg syntes den lille blå sløjfe er rigtig sød. også sødt den går hend over kortet bag i. Kan I nu have nogle gode fødselsdage både hos mormor og farmor. Også en god aften til dig søde Jette knus fra Lise

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kort til Farmor.
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 4. Flot og friskt kort til farmor. Godt du ikke gør forskel på de damer.
  Du har for få bedstemødre ! Så du må finde på andet at bruge resterne til. Ellers kan du jo ikke købe nye papirer med god samvittighed. Vel ?

  Jeg tager til convention - så ingen tur til Ejsing for mig.
  God aften til dig.

  SvarSlet
 5. Et rigtigt smukt og farverigt kort... bringer helt sikkert glæde.
  Ja, jeg skal til Ejsing:-) glæder mig
  Ha en god aften

  SvarSlet
 6. Det er bare rigtig flot - jeg glæder mig også til scrap i det jyske - og håber helbredet tillader mig tage a sted :)

  SvarSlet
 7. skønt kort. kan rigtig godt lide blomsterne de pepper ligesom det hele op :-)
  OG nej jeg kommer nok ikke til scrap i det jyske, men ville ønske jeg kunne om ikke for andet så for at møde alle de dejlige mennesker :-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...