onsdag den 15. februar 2012

Et layout til Cyber Crop på TSC.


Så fik jeg taget hul på opgaverne til Cyber Crop på TSC  - og hold op hvor er der mange at vælge imellem, og der bliver kun flere ugen igennem, så mon ikke jeg får lavet nogen stykker af dem ? ;)
Det er ret sjældent jeg er med på et Cyber Crop - fordi jeg ikke bryder mig om at scrappe "på tid" - men har er der heldigvis lang deadline så det passer meget bedre til mig.
Lo'et er lavet til en opgave hvor der skulle bruges mist og en mask, og jeg har så brugt en swirltemplate fra The Crafters Workshop , og Color Wash fra Ranger på det hvide baggrundskarton. Blomsterne er hjemmelavede og er osse mistede med Color Wash.
Billederne er fra vinteren 2010/2011 - og hvad laver sommerfugle så lige på et vinter-LO ?? :D ...jow de skulle jo illustrere citatet "Snowflakes are winters butterflies" - rent bortset fra at de jo næsten er med på alt hvad jeg laver sådan pt *G*


Jeg har ikke brugt mine templates ret meget til at lave baggrunde med - vist kun en enkelt gang før, men er ret glad for resultatet, så det må prøves igen (og så bli'r jeg jo nødt til at ha' nogen flere af slagsen...ej hvor ærgerligt *G* )
Det var ordene for idag - ha' en dejlig aften allesammen :)

Photobucket7 kommentarer:

 1. Det er et flot vinterlayout. God opsætning oh flot baggrund.

  SvarSlet
 2. Et rigtigt skønt vinter Lo... lækker opsætning og skønne blomster
  God aften

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot. Jeg kan rigtig godt li' din baggrund og blomster. Må vist lige omkring TSC - har været lidt fraværende i et stykke tid. Ha' det godt, Jette

  SvarSlet
 4. God titel : ) og flot Layout du har lavet.
  God weekend

  SvarSlet
 5. Det super flot jette, Fornemmer næsten man er i Loet med vinter og sne, så også kanon god tittel knus fra Lise

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...