fredag den 24. februar 2012

Bloglovin'


Da det jo er sådan at man snart ikke længere kan følge blogs via Google Friend Connct - jamen så har jeg lige tilmeldt min blog på Bloglovin' . Så må vi jo se om det funker ligeså godt som "det gamle" ;)


Follow my blog with Bloglovin
Photobucket

6 kommentarer:

 1. Du snakker fuldstændig sort snak i mine ører *GG*
  Jeg har dig på min blogliste - det plejer at virke ... thihi
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker osse fino *G*...men om ikke så længe så kan man ikke tilmelde sig nye blogs vis Friend Connect - og så tænkte jeg jo, at så måtte jeg hellere komme evt. nye læsere i forkøbet. Så derfor har jeg tilmeldt min blog til Bloglovin' ;)

   Slet
 2. Ja, men hvad er så en bloglovin, det trøster mig lidt at en så skrap scrapper som Pips heller ikke ved det. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Hvor har du læst det ???? God aften

  SvarSlet
  Svar
  1. På adskillige blogs bl.a. Pr. 1.marts bliver friend connect en del af Google Plus og forsvinder altså som gadget til bloggen som det er idag.
   Derfor tilmeldte jeg min blog til Bloglovin', så kan evt. nye læsere tilmelde sig min blog derfra :)

   Slet
 4. Så vidt jeg kan læse mig til vil google friends connect (faste læsere) stadig virke på blogspot. Det er kun på blogs som ikke er blogspot, at det vil holde op med at virke! Hvis jeg altså læser det rigtigt! ;)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...