onsdag den 8. februar 2012

En test... ;)


Det her indlæg er såmænd bare en test. Jeg har nemlig aldrig kunnet finde ud af hvordan man laver et screen print - altså så det f.eks. kan bruges på bloggen - og det har jeg så lige fundet ud af nu! Pærelet...når man altså ved hvordan man gør *G*
Jeg fandt lige en bette how2 HER - og brugte mine boards på Pinterest til forsøget, og det ser jo ud til at skidtet virker ;)


..og så kan jeg jo lige se - sårn på antal pins - at jeg tilbringer lidt meget tid på Pinterest *G* ...men jeg er altså vild med det, syns det er den fedeste opfindelse...og en tidsrøver af format ;D

Hvordan med jer - er I hooked på Pinterest - eller kan I slet ikke se fidusen ?? :)


Photobucket

6 kommentarer:

 1. Jeg forstår ikke en sk.....af hvad du skriver om det computerhalløj. hihi.
  Og Pinterest er jeg ikke selv med på - men når jeg lurer på de sider...så løber tiden. Så jeg prøver at holde fingrene fra det. Døgnet har trods alt kun 24 timer !
  Jeg får alt for mange gode ideer....

  SvarSlet
 2. Din test (ovenver) siger mig ikke meget, men med mensyn til pinterest er vi i den grad på bølgelængde, der er en verden af gode ider, det er bare at plukke, og man kan blive ved at fylde på, jeg tror det var dig Jette der hjalp mig igang med at pinte, tusind tak for det. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Jeg er også Hooked på Pinterest og ja, endnu en ting som tager af fritiden ; )

  SvarSlet
 4. Ja ja - du er sgutte helt alene om at være bidt af en gal Pinner - haha. Meeen... bruger dog ikke helt så meget tid derinde som i starten - heldigvis - hihi..
  Men uha et fedt sted - og hvor er der meget inspiration og mange gode ideer at hente derinde. Me laaaikeeeee !

  SvarSlet
 5. Ja sjovt og pinte også en fan her. Og skønt når man hitter ud af noget nyt , det er altid skønt at lære og hitte ud af noget nyt kram fra Lise

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...