mandag den 5. marts 2012

Postbounds vs. D-rings - what to do ?? :)

Jeg har gået og overvejet et stykke tid om jeg skulle skifte til D-rings albums - altså jeg kan faktisk bedst lide de "rigtige" post-bounds, men det er jo en kende besværligt at sætte nye lommer i...for slet ikke at snakke om, at de er ret dyre.
Nå, men jeg havde så en stak LO'er i lommer, som lå og blev mere og mere fladmaste mens jeg overvejer *G* ....så igår lavede jeg et midlertidigt album til dem:


...og det er blevet helt godt synes jeg. Tog ikke ret lang tid at lave og materialerne...tja 3 Corn Flakes æsker, sort bogbind, 3 stykker karton, lidt kartonrester, noget sværte og en borderpunch...voila!! ;)
Nedenunder er indersiden og "ryggen" på albummet:


Lige dette er bare samlet med to ringe, og det fungerer helt fint - men skulle det have været et permanent album, så havde jeg nok lige udtænkt en anden lukning.....men som sagt det fungerer oki, mens jeg overvejer  D-rings vs. Postbounds - og LO'erne slipper for at blive gemt væk i en skuffe, så det er ren win/win ;)

Bruger du Postbounds eller D-rings ?
                                                        ---------------------------------
....og så lige noget helt andet: Jeg fandt en video på Pinterest om, hvordan man kan lave pæne hjørner med sine borderpunches - hvis man (som mig) ikke ejer nogen der har tilhørende corners:
Det kan måske godt virke en smule besværligt at lave dem på den måde, men jeg tænker lige det skal prøves af - om ikke andet så gør øvelse sikkert mester..eller nowed *G*
                                             ---------------------------------------------
Har du gang i nogen spændende projekter ?

Ha' en dejlig dag allesammen - og 1000 tak fordi I kigger forbi :)


Follow Me on Pinterest12 kommentarer:

 1. Hvor er du smart!! Jeg bruger D-rings album ... ja altså - nu er jeg jo ret ny udi LO så jeg har kun 2 *G* - de er så til gengæld nærmest proppede af mine 38 LO *GGG* (for meget pynt?)
  Jeg kunne godt bruge en anden løsning - og tanken har strejfet mig med selv at gøre et forsøg :)
  Jeg har gang i absolut ingenting - og jeg har slet ingen scrappelyst lige PT - til gengæld hober bestillingerne sig op ... så jeg SKAL snart i gang - og i første omgang bliver det med Konfirmationskort.

  SvarSlet
 2. Det er da rigtig smart at lave sine album selv, men jeg har indtil nu kun lavet maze og minier i forskellige faconer, og den slags, de store LOer har jeg i 30x30 plastposer, er det, det der heder postbunds? og den fidus med kantklipperen tror jeg vist ikke jeg har tålmodighed til. knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. PostBounds er de album du sætter lommerne med 30x30 LO'er ind i :)

   Slet
 3. Many thanks for leaving a nice note on my blog! It was greatly appreciated!
  Anh ooooh, that border is wonderful!
  Monica.

  SvarSlet
 4. Lige pt. Holder jeg frokostpause. Havde tidligt fri i dag så har allerede nået at klargøre 3 lærreder til senere maling/mistning.

  Syntes din mappeløsning er vildt smart, må forsøge mig med noget lign. Har mange LOs liggende, men kan som dig ikke rigtig beslutte mig for hvilken album type jeg skal kaste mig over nu.

  God dag til dig!

  SvarSlet
 5. Sikke en god ide... jeg bruger D-rings album.
  Lige nu sidder jeg og leger med mine nye stempler og die jeg købte til Scrap i det Jyske:-)
  God mandag

  SvarSlet
 6. Smart fundet på - og lavet.
  Jeg bruger postbounds til de "flade layouts" og D-ringsalbum til de mere "tykt-pyntede".
  Svar på sidste spørgsmål: Ja, jeg har gang i flere spændende projekter.....Pakke, flytte, bygge...haha. Ikke noget spændende scrap !

  SvarSlet
 7. Hej Jette det syntes jeg da er super smart fundet på, og det erda også blevet rigtig fint syntes jeg. Og det med bordpunchen syntes jeg også ser smart ud, måske lidt svært vil jeg tro i starten, men øvelse gør vel mester er jeg sikker på. og også sikker på du nok skal hitte ud af det, kra fra Lise

  SvarSlet
 8. Det lyder som en god løsning. Jeg bruger postbounds album.

  SvarSlet
 9. Smart ide : ) nu har jeg ikke lavet så mange Lo'er endnu men, har begge dele : ) så jeg ved stadigvæk, ikke helt hvad jeg synes bedst om : )
  Rigtig god god : )

  SvarSlet
 10. Go' ide jeg bruger pt postbound albums, men er lige som dig i en overvejelse fase :-)

  SvarSlet
 11. Smart idé...jeg bruger ingen af delene, da jeg slet ikke scrapper (jeg er aldrig kommet igang, det er da faktisk også for dårligt...) God dag

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...