fredag den 25. marts 2011

Sidste fridag - nu med LO ;)

Så er det min sidste fridag før arbejdsweekend *SUK* ...men har fri på mandag igen, så der er vel ikke noget at pylre over, men derfor kan man jo godt gøre det slligevel *G*
....og lidt er der da sket på scrap fronten i firdagene -  fik nemlig lavet et LO igår.
Det slår lige to fluer med et smæk, for det er både til marts-skitsen på TSC , og til "Brug dine stempler på LO"-udfordringen også på TSC.
Lo'et er med min ældste søn og vores mormor, og teksten siger noget om de bånd der blev skabt mellem Heine og mormor - og som stadig er lige stærke.

 

Hmm..farverne er altså noget klarere i virkeligheden, men det kender I jo alle til når man skal tage billeder af LO'er/kort ;)
-----------------------------
......og så vil jeg lige hive indlægget om den nye udfordringsblog Once Upon A...Sketch frem igen. Du kan finde indlægget her :)
Det var dagens indlæg fra mig - ha' en dejlig dag allesammen :)

 
 
Photobucket

12 kommentarer:

 1. Sååå skønt et layout med så dejlige billeder. Det ser flot ud med rammen om billederne og sikke en skøn journaling du altid får med. Kan godt forstå du glæder dig til udfordringen neden under her.

  God arbejds weekend til dig

  SvarSlet
 2. Et rigtig smukt layout om en utrolig fin historie. Dejligt med sådan en mormor.

  Rigtig flot opsætning - og jeg er jo vild med lang journaling.

  God vagt ! Og husk du har fri mandag....De hverdagsfridage er jo guld værd.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et dejligt layout, og sikke en vigtig historie at få fortalt... er sikker på din mor bliver glad og rørt når hun ser dit lo... Og så er jeg vild med titlen - hvem der bare var så dygtig til at sætte de rette bogstaver sammmen *G*

  SvarSlet
 4. Flot layout med skønne billeder og fantastisk tekst.

  SvarSlet
 5. Dejligt Lo, men skønne billeder. Hvor er det bare fedt at du får så meget journaling med. Kan rigtig godt li at du bruger gule bogstaver til at fange opmærksomheden.
  God arbejdes weekend, men godt du så har fri igen mandag : )

  SvarSlet
 6. Wow, du har løst skitsen lækkert :) Havde overhovedet ikke overvejet at billederne kunne være de runde :) Tihi :) Super flot simpelthen!

  SvarSlet
 7. Flot layout, og hvor er det dejligt at have fået scrappet det! Synes det er fedt du er sluppet af sted med det gule i overskriften, det havde jeg nok ikke "turde" men det ser supergodt ud! :)

  SvarSlet
 8. Å, ja Jette, et dejligt LO, og det er tydeligt at se at det er mormors dreng, du vil opleve det samme med lille Sarah, børnebørn skal elskes. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare et lækkert LO. er vild med at det er teksten der er i centrum :) Det er trods alt ikke det samme uden teksten. Dejlige billeder!

  SvarSlet
 10. Åh ja kender rigtig godt det med lyset og tage billeder.
  Det er et rigtig lækkert layout.
  God weekend.

  SvarSlet
 11. Super skønt lo og ikke mindst billederne og teksten - dejligt :)

  Rigtig god lørdag aften

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...