søndag den 3. april 2011

Så er det vist næsten forår ;)

Er det ikke bare skønt med weekend - og så da især når min strækker sig over 4 dage ?? :D
Jeg kan godt li' de weekender, hvor der ikke er de store forkromede planer om en masse der skal nås...så er der plads til det man lige har lyst til..eller til at lave ingenting, hvis det er sådan det skal være ;)
...og når det så på det nærmeste er forår, jamen så kan det næsten ikke blive bedre. Lige nu er sådan set den eneste årstid, hvor jeg savner at ha' en have..men på den anden side, så ved jeg jo godt at jeg rent faktisk hader havearbejde...så det er nok meget godt at det er ovre med det pjat *G*....jeg elsker at opholde mig i en have, men alt det dér med at luge, grave, plante osv....jamen jeg synes slet ikke det er hyg'ligt *G*
------------------------------------------
Der følger osse lige et LO med dagens indlæg. Jeg har lovet Ronni at lave et album over hans udsendelser til Afgahnistan...og der er osse sårn ca. kun 1 million billeder at bruge så hvor svært kan det lige være *G*
Nå man vi har aftalt at jeg laver sådan de sider der nu kan være i et album..og så er han glad ;)
Det er ikke meget "militær-papir" man kan købe herhjemme, og meget af det, der kunne bestilles hjem fra overthere, er altså lidt for amerikansk patriotisk og for meget "Stars & Stripes", men en del af det dobbeltsidede kan sagtens bruges, så har da samlet lidt sammen efterhånden så der er noget at tage af.
Teksten på strimlerne fortæller lidt om "En helt almindelig dag i Helmand" - og derfor blev titlen også "An Ordinary Day at Work"
...og så synes jeg, at citatet øverst "The world knows little about its greatest Heroes" psser fuldstændig på vores piger og drenge i Afgahnistan.
LO'et er lavet til april-skitsen på TSC


Nu vil jeg gå igang med det næste LO, som er til udfordringen på Once Upon A...Sketch , den glæder jeg mig til at pusle med.

Hvordan har du det med udfordringer - er det et must eller slet ikke noget du gider ?? ;)
---------------------------
Ha' en dejlig søndag - og 1000 tak fordi I kigger indenfor hos mig ;)


Photobucket

10 kommentarer:

 1. Hvor er det godt Jette, os der ikke har en af sine drenge ude i brændpunktet har godt af at se hvordan det påvirker både dig og din dreng. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Det er et rigtig flot layout. Flot sat op og flot farvesammensætning til emnet.
  God søndag.

  SvarSlet
 3. Skønt Jette, nu virker det, er jeg blevet godkendt? :-) morkaren.

  SvarSlet
 4. Jeg tror, at både Ronni og I andre kommer til at sætte stor pris på det album senere i livet. Fantastisk idé - og sikke en dejlig side. Slet ikke "amerikansk" på nogen måde.
  Jeg glæder mig til at se, hvad du får lavet til den nye Once upon... udfordring. Jeg elsker simpelthen udfordringer :)
  Hav en rigtig dejlig søndag.
  Marianne

  SvarSlet
 5. Er du vimmer et totalt godt LO - det er jo bare helt perfekt til emnet! - Jeg tror du ved hvordan jeg har det med udfordringer - thihi.... Et MUST!!! - lige nu hedder min største udfordring en bestilling på 20 kort. huu ha... men meget forskellige mærkedage de er til så det er ok. Forsat god søndag.

  SvarSlet
 6. Et rigtigt flot Lo, Jette. Og så lige en påmindelse om hvilke sider af livet der også skal scrappes.
  Jeg kan rigtig god li' din opsætning og dit brug af embillishement på dette layout.
  - og så må jeg lige omkring og se hvad det er for en skitesblog du fabler om :-)

  Vi ses lige pludselig
  kh. Helle

  SvarSlet
 7. Hvor er det super flot... så lækker en opsætning og så passer farver , papir og billeder så smukt sammen. Kan godt li' måden du har sat din journaling på. Også titlen er rigtig god

  Ha en god aften

  SvarSlet
 8. Jeg synes du har fundet noget rigtig godt papir til soldater-temaet. LOet er super flot og det er spændende som journalingen er placeret. Det er en god ide at lave et album om Ronni's tid derude.
  Ang. udfordringer, ja så ELSKER jeg udfordringer - især dem med skitser! :0)
  Rigtig god ny uge til dig.

  SvarSlet
 9. Hvor er det altså et fantastisk layout. Meget maskulint, og hvor passer papir og pynt bare godt til emnet og får den helt rigtige stemning frem. Håber Ronni blev glad for det - også selvom han ikke er typen der fræser rundt i stuen hvinende af fryd *G*

  SvarSlet
 10. Rigtig , rigtig flot layout. Og meget "armyagtigt", uden jeg lige kan sige hvorfor.
  Flot opsætning og gode farver.

  Og du har ret: " Kun en tåbe frygter ikke haven..." - og vi har en herhjemme og en i sommerhuset. Ughfff..
  Hvor får man et hus på 200 m2 med en have på 100 m2 ? Det vil jeg gerne have.

  Jeg er aldrig kommet i gang med udfordringer. Hverdagens udfordringer er nok til mig - resten vil jeg selv bestemme...

  Fortsat gode fridage.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...