onsdag den 9. marts 2011

70'erne :)

Se nu skulle jeg jo ha' været i Scrapklub i aften - men har en ryg der skaber sig, så det blev lige til en hjemmeaften til mig ....øv øv! :/
Nå men jeg håber tøserne derude har haft en rigtig go' aften - og har fundet en vinder af månedens udfordring, som i al sin enkelhed gik ud på at lave et BOM-layout.
Jeg har også lavet et til den udfordring, og nu kommer det så på bloggen her istedet for. Samtidig er det til "Brug dine stempler" på TSC.
Lo'et er om min teenage tid som jo altså var i 70'erne. Jeg havde bestemt at orange, brun og lilla skulle indgå, for de farver lå lissom i tiden ;) ...og så er der lavet journaling om mig selv sagde hunden, og om min musik, tøjstilen og hvad man nu så i tv og på film :)
Teksten langs kanterne er fra mine absolut yndlingssange på det tidspunkt: "Love hurts" med Nazareth og "The Sixteens" med The Sweet.
...og som altid i min BOM, er det Basic Grey papir, der er brugt.
Underlige farver - ingen sammenhæng hvis man tager elementerne hver for sig - men jeg er super glad for resultatet. Det er præcis så rodet og underligt som min teenagetid var - og det skal ikke forstås udelukkende på den fede måde :/
 

1000 tak fordi I kigger forbi - det gør mig meget glad :)
 
Photobucket

14 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt! Jeg elsker simpelthen alle de skønne farver du har fået med, det emmer af 70'erne, uden at være "kikset" (her tænker jeg særligt, på brune, meget blomstrede badeværelser som eksempel :D

  SvarSlet
 2. Det er da et dejligt farverigt LO du har lavet fra din ungdom,
  jeg tænker tilbage på mit liv i 70erne jeg var lige blevet udlært, og slog mig ned som selvstændig med privat malerskole, det virker som det var i det forige århundrede. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 3. Tak for alt det du deler med os andre. Og rigtig god bedring - du var savnet. Knus

  SvarSlet
 4. Hvor er det blevet godt Thanni. Tænk sig, at man kan få noget lækkert ud af de rædsomme farver :-) Jeg synes det er perfekt med sådan lidt tekst om dit og dat. Og alle de stempler. Det må virkeligt tjene som inspiration til andre.

  SvarSlet
 5. Så skønt et layout. Du har ramt 70'erne rigtig godt både i farver og stil. Husker tydeligt alt det brune og orange fra det første hus vi byggede :-)

  God dag til dig

  SvarSlet
 6. Rigtig dejligt og glad LO...

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare skønt. Dejlige farver - sådan var de jo bare, så jeg synes du har ramt tiden rigtig flot. Flot, flot opsætning.
  Skønt billede - det kunne have været mig. (Dengang var jeg en fiks str. 38 på 53 kg ! Men det er gået over)
  Virkelig sjov læsning om kassebukser, musikken osv. Jeg er konfirmeret i 67, mødte min mand i 70, færdigudd. og gift 75, så meget af din journaling kunne være skrevet af mig ! Jeg sidder jo og bliver helt nostalgisk. Det var en dejlig tid.
  Tak for trippet tilbage i tiden..

  SvarSlet
 8. Det kan godt være at du syntes dit Lo er "underligt rodet" - jeg syntes nu det er ret fedt, på den fede måde!

  håber din ryg arter sig igen?

  SvarSlet
 9. Super godt LO - er vild med farverne og synes du har rodet godt ;-)
  Øv med ryggen, du var bestemt savnet i går. Jeg brugte en del af tiden på at lege med Distress.... Jo joe..........
  God bedring.

  SvarSlet
 10. Håber din ryg har det bedre - og ja, du gik glip af en hyggelig aften, men håber at se dig næste gang! Og superfint LO, du har ramt tidens trend godt!

  SvarSlet
 11. Jeg er fuldstændig og helt aldeles vild med det!! For mig at se, er det vildt fantastisk - præcis som det er... Måske jeg skulle lave noget lignende??

  SvarSlet
 12. Hvor er du god til at bruge farver!
  Flot layout.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 13. Uuuuuu love hurts uuuu....synger lige med! ;) 70'erne var jo også min teenagetid. Skønt tilbageblik her på dit 70'er BOM

  SvarSlet
 14. Skønt LO, og ja, det er absolut 70er farverne... mit værelse var orange og hvidt, min lillebrors brunt og hvidt... jow jow, kom ikke her... brune fløjlsjakke, træskostøvler og kassebukser... vi så hamre godt ud ;-)
  Så et skønt "rod" du har lavet, og skøn higlights journaling, og sjovt som Marakesh lige har sneget sig ind og passer...
  Har du uploadet BOM til denne mdr. + dette LO?

  Waka waka... ahhheheyyyy

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...