tirsdag den 30. august 2011

Zentangles

Det var slet ikke rart at skulle på arbejde idag *G*..kunne såmænd godt ha' snuppet 2 ugers ferie mere uden det gjorde noget - men på den anden side var det osse dejligt at se kolleger og beboere igen..og det er vel også rart at ha' lidt ferie at tage af hvis behovet skulle vise sig - og DET gør det :D
Det, der er alledejligst, er at "mine" beboere kunne kende mig, og blev rigtig glade da de så mig imorges (og det er jo altså ikke en selvfølge i en demens boenhed) - så ved man i hvert fald at man gør en positiv forskel i nogen menneskers liv, og det er jo ikke den værste følelse at have.
-----------------------------------------------------------------
...jeg er begyndt at lave lidt Zentangles - det er jo altid rart at få den rette betgnelse på krusedullerne *G*...men det er nu smadderhygligt og sidde med - og jo nemt at slæbe med sig (modsat scrapsagerne)
Vidste først for nylig er der er helt "officielle" mål osv. på en Zentangle - og masser af "offielle mønstre" - jamen man bliver så klog efterhånden *G*
..og det er så sådan en offiel fætter - eller 4 - jeg lige skriblede igår. Sammenlignet med det der ligger på nettet af fabelagtige Zentangles, så er vi lige på begynderstadiet, men det er super hygligt og ret afslappende at sidde med - så det gør jeg nok nogt mere i tror jeg...kan jo altid tage min bette blok med til personalemøde imorgen, så er der måske en chance for at jeg kan holde koncentrationen - på samme måde, som da vi i skolen fik lov til at sidde og tegne i timerne (i hvert fald hos nogen af lærerne *G*)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mon ikke det var dagens vise ord - jow det tror jeg det var :)

Tak fordi I kigger forbi :)


Photobucket

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte krusseduller. Farvelægger man dem også eller bruger dem, som de er? Og i så fald til hvad? Sætter man dem i rammer eller?

  SvarSlet
 2. Jeg siger som Anne, hvad bruger man sådan fine krusseduller til, er det bare for sjov eller kan man evt. bruge dem til pynt til LOer og kort? men bortset fra det så er de da flotte, jeg har sidet og forsøgt at finde figuer i dem, men det er vist ikke meningen. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 3. Super flotte zentangles :)

  SvarSlet
 4. Hej Thanni

  Hvor er de fine, jeg elsker at Tangle. har du set hobby boden har taget de fedeste penne hjem? sakura microns.. elsker dem, 6 pak med forskellige str.. perfekt. glæder mig til at se mere :)

  SvarSlet
 5. Ej hvor er det fint.. men øh? Hvad er forskellen på det og doodling? Er der specielle "regler"? Fint er det i hvert fald, kunne godt se det farvelagt og brugt som indpakning af gaver fx... :)

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte!
  Jeg har siddet og leget lidt med den slags på arbejdet (sfo ) Ville prøve at få nogle af børnene til at lave dem, men det var vist lidt for svært ; )

  SvarSlet
 7. Super flotte zentangles. Kan man feks. også bruge farvet papir til det. Eller er det special papir der skal bruges- Vil også være søde til kort, som til billeder på en væg. kh. Lise (Alperoser)

  SvarSlet
 8. oj, så fint. Jeg liker selv å tegne, og gjerne slike krusiduddler som dette. Nyyyyydelig:)

  Ha en flott weekend

  SvarSlet
 9. Hold da op, det ser fantastisk ud. Jeg kan ikke tegne en lige streg, så jeg er ret imponeret over dine kunstværker!

  SvarSlet
 10. Lang tid siden jeg har været på besøg sorry : (

  Wow... vildt flotte zentangles du har lavet

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 11. I Love your zentangles! Maybe we can play and make together someday =)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...