tirsdag den 16. august 2011

Besøg af SarahMusen og et layout ;)

Jeg har jo stadig ferie - og jeg kan mærke, at det er super godt at jeg har valgt ikke at have en masse palner om dit og dat. Det er skønt at kunne gøre lige det jeg har lyst til - eller lade være for den sags skyld. Tror ligefrem det kan være sundt ind imellem :D
Lige nu er SarahMusen på besøg - eller rettere hun kom igår - og har overnattet ved Bedste...meen det bette pus sover endnu, så jeg benytter lige lejligheden til et bette indlæg på bloggen ;)
Da hun kom igår skulle vi jo lige ha' slået hendes weekend seng op, og Sarah var med til at rede den..helt behørigt med sutter og sovedyr og det hele. Det var sååå fint - men så blev Sarah alaligevel en smule betænkelig: " It put'sov lii nu, vel Bedste ?? " ....og nej det ku' der jo ikke være tale om *G*..der sku' jo først leges og laves aftensmad og snakkes lidt med Bent og onkel Peter sku' holdes igang og der sku' leges lidt mere og spises is...så jow jow Sarah har travlt *G*
Men lige nu sover hun altså :)
---------------------------------------------------------------------------------------------
 Så var der lige et enkelt LO, som blev færdigt i aftes. Det er med Sarah og hendes farmand fra sidste december. Musen får selvfølgelig adventsgaver, og lige denne var en Julemoose. Dem der har fulgt med på blogggen i længere tid ved, at jeg har en svaghed for sådan nogen - og man må jo indoktrinere barnet tidligt *G*
Til LO'et er der brugt julepapirer fra Basic Grey og en smule Cosmo Cricket - og ellers thickers og nogen hjemmelavede blomster. Det skulle jo helst ikke blive alt for tøset og julet - og det er vist lykkedes meget godt ;)
Nu vil jeg gå ind og se, om det ikke er ved tiden, der er liv i den unge dame ;)
---------------------------------------------------------------------

Ha' en dejlig dag allesammen - og tak for jeres søde kommentarer, de glæder mig rigtig meget :)


Photobucket
 
 
 

10 kommentarer:

 1. Dejligt med besøg af den lille charmetrold. Og jeg er sikker på I begge hygger Jer.
  Superflot LO du har lavet. Nu er jeg jo pludselig begyndt at interessere mig for LO på en helt anden måde end før - hihi. Hav en herlig ferie - fortsat... det er faktisk ret rart ikke at have planer - sådan var min ferie også i år. Skønt!

  SvarSlet
 2. Nå, hvor I hygger jer. Og dejligt at du har fri og ferie til den slags. DET er da ferie...
  Herligt lo du har lavet - i fine farver. Og ja, jeg husker godt dine Julemoose....hvem gør ikke det efter julebloggingen sidste år..haha.
  Og hvis barnebarnet skal præges, skal man jo starte tideligt...

  Hav en rigtig dejlig hyggedag.

  SvarSlet
 3. Lyder til en hyggelig ferie... dejligt ikke at have planer. Og sikke et lækkert LO du har lavet... skønne billeder og så fint med blomsterne.
  Ha en dejlig dag!!!

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt med ferie besøg - og i nyder det sikkert max. begge to ;)
  Skønt lo du iøvrigt også har fået lavet - fortsat rigtig god ferie

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt at læse om dig og Sarah, jeg sidder og nikker genkendene til det med weekendsengen, men Jette det er uhyggeligt så hurtig de vokser ud af den. Et meget sødt jule LO du har nået at lave selv om den unge dame nok skal holde dig i ånde. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 6. Ja, ja... bare Sarah ikke ender som en jule-moose, så kan det vel lige gå an ;-)

  Skønt LO, kan rigtig godt lide din opsætning, men kan altså ikke gennemskue, om de strimler kommer ud af en sprække, eller om det er nye stykker??? Men det kan jeg jo se imorgen, glæder mig meget. Synes at det er fint julet, ikke for meget og ikke for lidt...

  Hygge

  SvarSlet
 7. Rigtig hyggelig Lo af den lille trold. Sjov at kunne følge hende på den måde her ide. Og smukt med blonde efekterne på Loet.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...