mandag den 29. august 2011

Sidste feriedag

Sidste feriedag i denne omgang *SUK* ...;)...men det bliver nu meget hyg'ligt at komme tibage til kolleger og beboere igen. Heldigvis starter jeg med en kort uge, så det sku' lige være til at holde ud :D

..og lige om lidt er min yndlingsårstid på trapperne: Efterår...jeg elsker den årstid, og jeg begynder at savne tykke sweatere, hjemmestrikkede sokker, varm kakao efter en gåtur, tændte stearinlys.......... for slet ikke at snakke om farverne og det lys der er på den årstid...jow jeg er helt afgjort mest til efterår ;)
....og så er der jo heller ikke længe til jul *G*Hvordan har I det med efteråret ??

------------------------------------------------------------------------------------------

Ha' en rigtig god dag allesammen :)Photobucket

6 kommentarer:

 1. Jeg ellllsker også foråret. Mest pga farverne!

  SvarSlet
 2. Jeg har det fint med efteråret... ikke lige frem de tykke trøjer og hjemmestrikkede strømper:-) Men farverne, stearinlysene og så en rask gåtur i en efterårs storm.
  God arbejdslyst!!!

  SvarSlet
 3. Jeg er klart en efterår/vinterpige - elsker ALT ved de årstider. Ja, så jeg må jo faktisk indrømme, at jeg har nydt de mange regnskyl, der er væltet ned over landet de sidste par måneder - hvis det altså ikke var fordi, at vi forsøger at renovere haven, hvilket bare er umuligt i pløre...

  SvarSlet
 4. Rædselsfuldt...simpelthen, jeg HADER efterår...Til gengæld er jeg helt salig om foråret og sommeren, når jeg vågner til fuglekvidder og kan se at der kommer små nye grønne blade på hækken ;-) Jeg får en mini-depri om efteråret når jeg kan se at de skvatter af igen...

  SvarSlet
 5. Først rigtig god arbejdslyst, og jeg holder også meget af efteråret (og den tilstundende JUL) men de farver alt ude får er lige mig.
  har lige været tre-fire dage i sommerhuset i regn torden og lyn, så vi kan da lige så godt tage hul på det efterår med scrap og hygge. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 6. Jeg synes lige du er gået fra til ferie....uh, tiden går hurtigt.

  Jeg har det ok med efteråret mest pga farverne, og så hader jeg sommervarmen. Så fint med efterår for mig.
  De tykke sweatere og varme sokker kan du godt bruge allerede nu....Vi har tændt for fyret i dag, for her var bare hundekoldt.
  God arbejdslyst til dig. Og dejligt at have et job man kan glæde sig til at vende tilbage til.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...