lørdag den 20. august 2011

Basic Grey går aldrig af mode!! :D

Ind imellem at jeg har ligget på langs idag - er nemlig slet ikke på toppen - så har jeg færdiggjort endnu et Sarah layout...og jeg har igen "væltet" mig i blomster og sommerfugle *G*....og det bliver jeg såmænd nok ved med, om det så bliver aldrig så utrendy ;)..og jeg ved ikke med de her trends - altså hvis de passer lige til min måde at scrappe på - jamen så får de bestemt indpas, men ellers bruger jeg ligeså gerne papir/pynt/teknikker der er "100 år og en madpakke forældede".
Det er såmænd ikke fordi, jeg ikke har lyst til at prøve nye områder, men jeg vil også altid være tro mod min måde at scrappe på..ellers bliver jeg ikke glad for slutresultatet.
Nå, men til Lo'et her er der brugt baggrundspapir fra Basic Grey - og jeg kan da fortælle at det var med i den allerførste scrappakke jeg modtog (serien hed "Sweet Pea - Alyssa", og nu er det så kommet til ære og værdighed sammen med flere stykker Basic Grey - også fra gamle serier ;)
Stempelaftrykket i hjørnet er ét, jeg engang har fået (kan desværre ikke huske af hvem), og vi skal slet ikke snakke om farvelægningen af det *G*...men det passede lige til emnet :)Hvordan har I det med nye trends ?? ...

------------------------------------------------------------------------------------

Det blev dagens indlæg - ha' fortsat en dejlig weekend allesammen ;)


Photobucket
 
 

8 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt. Det er dejlige farver, du har brugt.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Så sødt dit LO er - og jeg elsker nu også blomster og sommerfugle! Nu er jeg vel også lidt af en vintage- type ... og vintage er vel ikke specielt ny - *GG* - Jeg holder med dig .. man skal selv være tilfreds - så skide være med hvad andre er. Jeg elsker dog stadig nye ting ... men ikke nødvendigvis det trendy.

  SvarSlet
 3. Jeg tror, at jeg har fundet mit ståsted i "scraplivet", og min egen stil, så det er sjældent, at jeg bevæger mig ret langt væk derfra. Og det er blot at den simple grund: jeg kan lide det jeg laver - og det er vel det vigtigste. ;o)Dog er jeg villig til at prøve nye ting - til en vis grad....

  Lækkert layout, og jeg kan også rigtig godt lide både sommerfugle og blomster, og bliver nok også ved med det længe endnu.

  SvarSlet
 4. Dit LO blev super lækkert. Flot farvesammensætning, som passer godt til de søde billeder. Jeg er ret så vild med de blomster!
  Jeg er som dig, hvad angår trends. Jeg prøver da nye ting af ind i mellem, men ikke sådan de helt store og anderledes ting. Jeg tror jeg har fundet min egen stil og befinder mig godt med den. Jeg kan li det jeg selv laver, og det er jo det vigtige.
  Rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 5. Rigtig sødt layout. Og måske er det blomsterne og sommerfuglene der falder i min smag. hæhæ.
  Jeg er også totalt ligeglad med mode indenfor scrap. Jeg vil gerne prøve, men jeg vender tilbage til det der er MIG. Og det er blomster og sommerfugle og hjerter.
  Og så er der jo den fordel ved scrap, at der er ikke noget der hedder forkert scrap. Det er jo smart for nogen af os....

  God mandag til dig.

  SvarSlet
 6. Hvor er det smukt... super flotte blomster. Jeg prøver også lidt ny engang imellem, men jeg er egentligt lige glad med om det er trenden eller ej... bare jeg selv kan li' det og er tilfreds. Det er det vigtigste for mig.
  Sikke så fin din blog er blevet... det er nu også sjov at lege med :-)
  Ha en dejlig aften!!!

  SvarSlet
 7. Ja, jeg syntes jo dit LO er perfekt, blomster og sommerfugle går ALDRIG af mode, jeg går og køber meget af alt det nye, men for at holde rodet lidt nede, kommer det i en skuffe, og så glemmer jeg at bruge det, men blomster og sommerfugle det glemmer jeg ikke. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 8. Nu har jeg lige kigget lidt rundt på din blog - og det er nogle flotte ting du laver. Jeg priser også blomster og sommerfugle (og myrer). Man kan jo også købe sig fattig i nye maskiner, punches, stempler og jeg ved ikke hvad..
  Fortsat god søndag.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...