onsdag den 24. august 2011

Journals

Lige pt. går der en veritabel journal-bølge henover landet *G*..både i form af Smashbøgerne og hjemmelavede ditto. Jeg har bestemt mig for, at jeg ikke hopper med på Smashbøgerne, men til gengæld syns jeg det er smadderhygligt at lave div. minialbums og journals selv.Er gået igang med en journal - og jeg har endnu ikke helt bestemt mig til, hvad den skal indeholde, men her er en forløbig for- og bagside (og ja - det er med Basic Grey *G*)
Jeg ejer ikke en Zutter (endnu), så bogen er samlet med ringe, og det fungerer helt fint, den er nem at bladre i:


 Indvendig af for-og bagside - med noget "på-forhånd-embosset-karton" og sværtet:


Jeg har lavet faneblade med tabs. Fanebladene er nogen genbrugsplastic-faner, og måske kommer der papir på dem, men på den anden side, så forestiller jeg mig jo at der skal bladres en del i bogen, og så kan det være jeg beholder dem som de er - ret praktisk jo med plastic ;)
Indtil videre er der kun linieret og ternet papir i bogen, men er igang med at skære nogen lidt mere "spændende" sider og lave nogen kuvert-ting til div:


I samme åndedrag, så har min skitsebog lige fået en make-over - sårn set mest fordi jeg skilte den ad for at bruge for-og bagside til min jounal.. *G*...så den har fået et palsticcover alleryderst og en ny forside. Syns den er blevet helt fin:


Er du med på Smash/Journal bølgen ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha' en god dag allesammen - og tak fordi I kigger indenfor :)

Photobucket

9 kommentarer:

 1. Den ser skisme da godt ud, og fede tabs vil jeg da sige, så lad da endelig være med at skifte dem. Jeg laver hverken enten eller... men har ikke lige helt styr på hvad det er din skal indeholde... måske næste indlæg fortæller det ;-)

  Knuz

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig lækkert ud... super flotte tabs.
  Nej, jeg er ikke hoppet med og det gør jeg heller ikke... er mere til små tekster på layout's :-)
  Ha en dejlig onsdag!!!

  SvarSlet
 3. Det ser da rigtig hyggeligt ud, din hjemmelavet bog, det blir også nok noget i den retning jeg vil lave når/hvis jeg falder for den dille, jeg vil i hvertfald ikke købe en "ny" jeg ved med mig selv at så vil jeg ikke "nænne" at skrive i den, det er noget andet når man selv har lavet dyret.
  Men hvis---så måske til at notere fødselsdage/gaver og julegaver, og måske andet om julen. v.h. morkaren. p.s. jeg tror den største glæde er at lave bogen.

  SvarSlet
 4. Jeg aner ikke hvad smash er for noget. Ha ha. Jeg har vidst ikke helt "fulgt med i timen".
  Synes din hjemme lavede bog ser rigtig fin ud. Glæder mig til at se hvad den skal bruges til.

  SvarSlet
 5. Det er flotte sider, du har lavet indtil videre..
  Ja, jeg er hel vild med de Smash bøger og glæder mig til, at den kommer hjem til mig. Men det ved du jo ; )

  SvarSlet
 6. Laver gerne selv - Meeeen, skal da oss prøve at eje en rigtig en engang, når Gitte får fat i dem ;)

  Lækre tabs - Er det med en punch du har lavet dem? Er på jagt efter en måde at lave dem på, såå... GG

  Lækker bog, som jeg glæder mig til at se mere til :D

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fede bøger!! Smart at sætte fire ringe 2 og 2 - hvis du fortår! ;) Det gør at man lidt bedre kan sætte små-sider ind også; ja, jeg er igang med julegaver, i tankerne i hvert fald, og der er da et minialbum eller to der skal laves. Har ærgret mig over jeg ikke har en zutter, men måske klarer jeg mig uden! ;)

  SvarSlet
 8. Virkelig lækre "bøger" du har gang i.
  Jeg kan godt se formålet med de smash-bøger, men jeg når aldrig med....Jeg har rigeligt af andre ideer. Men det må være hyggeligt - og til inspiration.
  Jeg er derimod god til journaling på layouts. Når jeg altså endelig får lavet nogen. Jeg gik lige Lo-kold efter mit store fødselsdagsalbum.

  SvarSlet
 9. Skøn bog du har gang i! Ja jeg er jo som du nok ved også helt med på bølgen og jeg er også mest til de hjemmegjorte! :) God weekend!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...