fredag den 29. januar 2010

Lige om lidt .....

Lige om lidt er min bette knejt mange tusind kilometer væk!....eller i hvert fald på mandag. Så sender vi Ronni til Afghanistan endnu en gang. Mandagen skal gå med at ha' en rigtig hyggelig sidste dag sammen med vores soldat - vi skal spise sammen hele familien, og forhåbentlig have nogen dejlige timer inden vi kører ham til Karup om aftenen. "Same procedure as last time..."...og jeg ved, det betød rigtig meget for Ronni (og for den sags skyld også for os andre), at vi gjorde det på den måde.
Det dér med tid er noget underligt noget - for lidt siden var der mange måneder til han skulle afsted - og nu er det altså lige før, og for mig er det værre denne gang - men jeg véd også at Ronni ser frem til at komme afsted og igang med de opgaver, der ligger dernede - og jeg véd at drengene og pigerne, der er afsted, passer godt på hinanden.
Så det går også denne gang - og jeg håber, at I vil sende nogen varme tanker til soldaterne der er ude i verden, uanset hvilke meninger, I ellers måtte have om grundene til, at de er afsted.
Jeg kan huske sidst Ronni var afsted, da sad jeg en aften sammen med Peter (lillebror) og snakkede om hvordan Ronni mon havde det og hvad han lavede lige nu. Peter sad lidt og kiggede ud på månen - og sagde så: "Ved du hvad mor - selvom Ronni er langt væk, så kigger han måske lige nu på den samme måne som vi gør.."......og på den måde kom Ronni alligevel pludselig lidt tættere på os alle sammen, på trods af de mange kilometer, der var imellem.
Så når jeg det næste halve år savner min knejt allermest, så vil jeg kigge op på månen og sende mange kærlige tanker og knus til Afghanistan.

Tak fordi I kigger med (selvom der ikke var meget scrap i dette indlæg ;)..)...og ha' en go' dag alesammen

9 kommentarer:

 1. Hejsa, mange tanker herfra. Det må være ufatteligt svært for jer alle at skulle sende sønnike afsted. Og samtid respekter hans ufattelige uselviske valg af erhverv. Jeg har dyb dyb respekt for vores soldater og deres virke rundt om i verden. Til min fødselsdag midt i januar fik jeg et "from soldier to soldier" armbånd fra min mand, han kender min holdning til soldater livet. Jeg fik helt tårer i øjnene da jeg åbnede det. Kender du armbåndet??
  Håber i alle passer godt på hinanden. KH 10na

  SvarSlet
 2. Du kan tro jeg nok skal kigge på månen af og til og sende vores soldater - og især Ronni - en varm tanke!!
  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 3. Kære Jette. Det er et meget personligt indlæg... og jeg forstår dig 100%. Når Louis (12 år) og jeg skal være fra hinanden, så synkroniserer vi urene på vores mobiler, og sætter en alarm til at bippe kl. 19.00 - og aftaler, at når uret bipper, så kigger vi på himlen og tænker på hinanden... og det er nu en rar lille gæstus, som gør savnet lidt mindre...Særligt for ham, hvis han ikke har det så godt... Måske I skulle aftale en dag i ugen, hvor du og Ronni gør det samme?!?
  Jeg ønsker jer begge alt det bedste... og håber at I får en hyggelig og mindeværdig mandag sammen, med ritualerne intakte og ro i hjertet når han tager afsted...!

  De kærligste tanker
  Engel...

  SvarSlet
 4. Søde Jette. Tak fordi du deler dine tanker og følelser med os andre. Jeg håber at mandag bliver en god dag, hvor I også kan finde frem til glæden og smilene, så I har et varmt og frisk minde at tænke på, til I igen er sammen. Husk at vi er mange der tænker på jer, og holder af jer, så råb (eller hvisk) hvis der er andet vi kan gøre for jer end at bede for de unge så langt væk.
  Knus

  SvarSlet
 5. Mange tanker herfra - både til Ronni - men sandelig også til hans mor....

  SvarSlet
 6. Jeg kan sagten følge dig i dine tanker.Men sender jer et mega kram til jer alle,men også til dig.god weekend...

  SvarSlet
 7. Når man kun har små drenge, kan man ikke helt sætte sig ind i det.... og så alligevel! Tiden har jo ikke ændret, at han er din lille guldklump - ja, måske en endnu større guldklump nu ;-) Ha en god dag mandag og gi ham et webcam i gave. Jeg sender tanker afsted fra i næste uge.....

  SvarSlet
 8. Jeg skal nok sende de varmeste tanker til vore soldater, som er ude for landets grænser - og især til Ronni.
  Dette er et meget rørende indlæg - og jeg føler helt ind i maven hvordan det må være at skulle sende sin søn afsted. Som jeg har skrevet før, tænker jeg på, at mine to drenge måske også vælger den vej i deres liv - man ved jo aldrig.
  Dejlig historie med Peter og månen. Og sødt tænkt af ham. :0)
  Mange tanker til jer alle - jeg håber i får en dejlig mandag sammen.

  SvarSlet
 9. Hejsa... Ja, så er det jo idag at det sker. Jeg ved at du er helt afklaret med det, og så alligevel er det jo bare så svært, og dagen i dag er sikkert rigtig lang.
  Jeg tror på, at det går ligeså godt denne gang med Ronni, som det gjorde sidste gang, og at det halve år snart er gået, lige pludseligt... jeg skal ihvertfald nok gør mit for at forstyrre dig ;-)

  Mange knuz Betina

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...