søndag den 3. januar 2010

Første indlæg i 2010

Så er det vist tid til det første indlæg i 2010 :)
.....og gad så vide hvad det nye år bliver for en størrelse ?
Jeg har set rundt omkring at rigtig mange sætter scrapmål for 2010 eller har "Nytårs-scrap-fortsætter". Har forsøgt mig på et tidspunkt med sådan nogen præcise mål - men det gik ik' ret godt. Det gør jeg så ikke i år - scrap skal være sjovt først og fremmest og sku' der så være perioder hvor jeg ikke får lavet så meget - jamen så er det nok som det skal være ;)
Men selvfølgelig er der da nogen ting jeg gerne vil i det nye år - sådan på det kreative plan. Og det ku' da godt være man skulle skrive dem ned - eller lave en BOM- side måske ??
Jo - der skal også skrives bare lidt flere blogindlæg har jeg besluttet, så må vi se hvordan det kommer til at gå med det ;D
Nå - men jeg da lige rørt ved noget papir osv. Jeg har nemlig lavet forsiden på min kedelige Mayland kalender......billedet ku' så godt have været en del bedre, men I må lige nøjes ;)

Under alle omstændigheder glæder jeg mig til det nye år sådan rent scrapmæssigt - og inden alt for længe er der jo EJSING....og så skal der vist shoppes en lille bitte smule!.....Man har jo ingen behov, så det kan jo ikke blive mange kroner der skal med *G*
Kan I ha' en rigtig god aften - og håber I vil kigge forbi bloggen også i det nye år :)

8 kommentarer:

 1. Fantastisk flot kalender :) Selv om billedet vist ikke yder den retfærdighed...

  SvarSlet
 2. Flot kalender du har fået lavet dig!! Og mon ikke, du nok skal danne et behov eller 3 inden Ejsing-datoen oprinder? :)

  SvarSlet
 3. Lækker kalender. God ide på de ellers kedelige kalendere.

  SvarSlet
 4. God ide med for nyelse af en kedelig kalender.Ja det bliver hyggeligt at skulle ses igen i ejsing.knus

  SvarSlet
 5. Så blev den Mayland kalender super flot. LÆkkert pyntet i flotte farver.
  Rigtig god uge 1 til dig.

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare skøn - din 2010 kalender (ja jeg sidder her og skuler ned på min egen kedelige mellemblå udgave - som absolut ikke er pyntet... Endnu...) jeg kender godt det der med at sætte sig scrapmål... lad være med det - det sjove går ligesom af processen, når man ender med en følelse af samlebåndsarbejde :o)

  jeg glæder mig til rigtig mange skønne besøg på din blog i dette år... så vi ses helt afgjort her i cyberspace :o)

  knus
  Engel

  SvarSlet
 7. Din kalender er blevet rigtig fin - det er nu bare sjovere end sådan en almindelig Mayland.

  Jeg er med på ikke at sætte konkrete scrapmål, der gør det mindre sjovt at scrappe. Jeg har nogle ting, jeg gerne vil nå i år, og kun et enkelt projekt, som SKAL være færdigt.

  SvarSlet
 8. rigtig sød kalender ... jeg burde også lave en...
  Og hvis du i ejsing ikke ved hvad du skal bruge dine penge på, så skal jeg nok hjælpe dig, ellers køber du da bare noget til mig..hihi

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...