mandag den 4. januar 2010

Mit personlige yndlingslayout 2009

Jeg sad lige og kiggede min egen Top10 igennem - og pludselig stod det helt klart hvilket layout der er mit helt personlige yndlingslayout fra 2009 - og hvorfor det er lige netop dét:


Som nogen måske kan huske, så var Ronni i Afghanistan et halvt år 2007/2008, og d. 3.februar 2010 tager han afsted én gang til. Jeg synes lige det var igår, der var en 8-9 måneder til afrejse, og så er det faktisk næsten imorgen.
Sidste weekeend var han hjemme - der skulle udfyldes forskellige papirer omkring "hvis det værste skulle ske". Det er svært at beskrive hvordan det føles at sidde med sin søn på 22 år og læse en overskrift der hedder "Ved min død ønsker jeg........" og derefter gennmgå punkt efter punkt. På èt plan er det en fuldstændig surrealistisk følelse - på et andet plan er det frygtelig nærværende og virkeligt.
Men hvor underligt det så måske kan lyde, så var det en samtale jeg ikke ville have undværet - og sikkert ikke ville have haft med min søn, hvis omstændighederne var anderledes.
På strimlerne øverst på layoutet står:
Time is too slow for those who wait,
too swift for those who fear,
too long for those who grieve,

too short for those who rejoice,
but for those who love, time is eternity.

.....disse ord er så rigtige synes jeg.
og derfor er "Ventetid" mit yndlingslayout, og det der betyder mest for mig.
Tak fordi I kigger forbi :)

11 kommentarer:

 1. hvor er det flot og ja sikke en klump i halsen det må ha givet med de papiret - ingen ønsker jo dette nu, men hvornår er nu ? Jeg gik som barn, og altid var man gammel når man gik bort men ak ja - sådan er det jo ikke altid desværre. Men syntes rigtig godt I fik denne snak, men hvorfor skulle der nu ske Ronni noget ;o) Pøj pøj til ham, syntes så øv at det er nødvendigt med at sende vores soldater af sted

  SvarSlet
 2. Ja det er et rigtig smukt LO,og teksten er perfekt.Ja det må have været svært at skulle tale om/hvis det skulle ske,tror jeg ville have stor tudet.Men vi krydser fingre for det ikke sker.knus

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig smuk tekst du har valgt! OG jeg synes det er godt I har fået talt om tingene - for HVIS det skulle ske, vil det forhåbentlig gøre det hele lidt mindre svært (Ikke at forveksle med let...) ;)
  Tanker fra Anne

  SvarSlet
 4. Puha ... Det må være utroligt svært. Jeg kan godt forstå det dette er dit yndlings-LO for sidste år. Jeg kan huske da du viste det første gang - allerede der fik jeg en lille klump i halsen. Vi vil jo vores poder det bedste, og at de drager ud i krig er måske ikke hvad man ønsker ... Jeg har jo selv to drenge, og jeg aner ikke hvad de vil vælge engang. Kan være jeg kommer i samme situation.
  Jeg synes du beskriver hele den svære proces du og din søn har været igennem så flot.
  Held og lykke til ham på hans vej og tak for et rørende indlæg, som får en til at tænke lidt tanker.
  Rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 5. Hej Jette. Sikket et meget vigtigt LO i denne tid. Som de andre skriver giver det en vis klump i halsen og en tåre i øjenkrogen.
  Meget veldisponeret LO, som jeg kan forestille mig at du kommer til at kigge en del på i de kommende måneder.
  Jeg ønsker det bedste for dig i de måneder som kommer og pøj pøj for ham med at udføre et meget vigtigt stykke job!
  Snehilsner og tanker fra Lise

  SvarSlet
 6. Sidder også næsten med tårer i øjnene.... Smukt Lo - og smukke ord. Knus

  SvarSlet
 7. Huha... ja, det LO kan jeg godt huske... og det er klart at det er yndlings LO'et.... Du er en sej quinde...
  Altså de pokkers unger, de tager livet af en, det r ikke til at holde til ... godt at i havde den snak, det er jo den vi andre aldrig får taget...

  SvarSlet
 8. Jeg kan godt forstå, at det er dit yndligs LO. Jeg ved ikke hvordan jeg ville tage det, hvis min musling skulle afsted? Jeg synes det er rigtigt godt, at i har fået taget snakken om "hvad nu hvis". Ofte undgår vi jo at snakke om de ting, som vi helst ikke vil tænke på. Jeg er sikker på, at alt går godt og at du snart har sønnikke vel hjemme igen :)

  SvarSlet
 9. Det er et rigtig godt LO du har lavet, som sætter fokus på nogle af de svære ting i livet.Det er dér Scrapbooking virkelig giver mening. Flot lavet og pøj-pøj med hans næste tur derned!

  SvarSlet
 10. Kære Jette. Dejligt LO du har lavet over Ronni. Jeg håber du og din svigerdatter kommer godt igennem den svære tid indtil han er hjemme hos jer igen. Jeg ved jo at det helt naturligt optager mange af dine tanker.
  Knus

  SvarSlet
 11. Smukt og meget personligt... jeg kan slet ikke forestille mig den situation - og nu skal du snart sende ham afsted igen... Jeg har dyb respekt for, at du kan scrappe emnet - og så med så smukt et resultat... SÅ FLOT!
  Knus
  Engel

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...