lørdag den 16. januar 2010

En jordbærkage - og lidt CosmoCricket ;)

Sådan et kedeligt gråt vejr som idag - jamen det indbyder da vist ikke til ret meget andet end indendørs hygge, og det kunne jo så passende forenes med noget scrap :)
Jeg har overvejet så småt hvad det her nye scrapår skulle indeholde, men nogen decideret projekt-liste eller liste med mål har jeg altså ikke lavet. Kun skrevet nogen idéer ned - alt for fastlagte mål ville vist tage en del af kreativiteten :)
Men nogen layouts til min BOM vil jeg gerne igang med igen - og så skal der ske noget med de rigtig gamle billeder i samlingen, altså dem af bedsteforældre og oldeditto - men mere om det sådan efterhånden.
Dagens LO drejer sig om en MEGET LÆKKER jordbærkage min datter fik, da hun havde sidste arbejdsdag hos Skalborg Bageri - og jeg siger jer, de laver altså Aalborgs bedste af slagsen!! ;)
Det er ikke så tit jeg bruger papirer fra samme serie, men det har jeg altså gjort her med Cosmo Cricket fra serien EarlyBird. Jeg bliver mere og mere glad for Cosmo - meeen de rammer altså ikke helt Basic Grey endnu *G*.....på den anden side kan man jo godt ha' mere end én yndlings ;D
Lo'et er lavet efter en PageMaps skitse - og igen endte det faktisk ikke så langt fra udgangspunktet ;)

Materialer: CosmoCricket "EarlyBird - Ribbon Sandwich - ApronStrings og FarmersMarket" - karton - sværte - HeroArts baggrunsstempel til den hvide blomst - bogstaver (g.c.d Studios - RedGlitter) - Templates fra CraftersWorkshop - dymostrimmel.
Ha' en dejlig weekend allesammen - og tak fordi I kigger med :)

11 kommentarer:

 1. Hvor er det en sød kage :) Og et rigtigt flot LO - CC er noget lækkert papir :) Jeg sidder selv og nørkler med noget af det lige nu... Rigtig god weekend til dig :)

  SvarSlet
 2. lækker kage ser det ud til.Og et kanon flot LO.og dejlige farver.Ha en dejlig lørdag...

  SvarSlet
 3. Et super flot LO' du har lavet.
  God weekend

  SvarSlet
 4. Det er et lækkert layout i flotte farver. Jeg elsker de papirer. Og mums en kage..

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet et fin LO, og hvor ser det godt ud når du bruger din templet. Knus

  SvarSlet
 6. hmm.. har du mon doddlet dine swirls i hånden? og super "rift" du har lavet... Den flotteste jeg har set til dato, det må du lære mig *s*

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Mums for en jordbærkage :D!! Og et lækkert LO også, fine papirer du har brugt til. Ih jo, kan man sagtens have mere end ét favoritmærke...maange!! :D

  SvarSlet
 9. Herlig kage, den ser lækker ud :-)
  Du har fået et helt sommerligt LO ud af det. Den papirserie er bare SÅ fin. :-)

  SvarSlet
 10. Kære Thanni. Jeg har efterladt en award til dig, på min blog :o)
  Knus Engel

  SvarSlet
 11. Nøjh sikke en flot kage, den ser vildt lækker ud........nu må det godt snart blive sommer og jordbærsæsson igen :)
  Dejligt LO.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...