onsdag den 3. februar 2010

Så var det tid ....

Så er han sendt afsted - i mandags var som bekendt dagen. Vi havde en rigtig dejlig dag (med en del check af vejr- og vejudsigter ;)..), og kørte til Karup ved 17-tiden. Heldigvis var vi i god tid - så vi fik siddepladser.
Der var rigtig mange der skulle afsted, så selvom humøret ikke var det allerbedste, så var det trods alt en dejlig fornemmelse at være sammen med så mange andre, der var i samme situation som én selv og som ikke undrede sig, hvis der blev knebet en tåre eller mange :)
Kl. 22 var det så tid til at sige farvel, der blev givet mange varme kram og sikkert hvisket mange ting i Ronni's øre - og jeg tror at uanset, hvor mange gange jeg skal igennem den situation - så vil det altid føles som om han tager en del af mit hjerte med sig.
Nu venter jeg så på, at han lige får tid til at ringe hjem så vi kan vide, at de er kommet godt derned :)
...og så til sidst lige et par billeder fra Karup:

Jeg fik heldigvis (for en gang skyld) et billede hvor mine 4 unger er samlet på :)

Heldigvis havde vi Sarah med - hun kunne nok få smilet frem hos os allesammen :)

Her sidder hun hos onkel Ronni - der vil blive sendt mange billeder ned til ham, hvor hun er hovedpersonen, er jeg sikker på... ;)

Til sidst en tænksom soldat - gad vide om han ikke allerede her er igang med de opgaver der venter forude ?..........og Kleenex'ene på bordet var ikke kun til snotnæser den aften ;)
Tak fordi I kigger forbi - og en god dag til alle :)10 kommentarer:

 1. Kære Jette. Hvor har jeg dog tænkt på dig!! - og hvor er det dejligt at høre, at I havde en dejlig dag i Mandags... Skønt at du fik samlet dem alle 4 - og nu kan have billedet stående på reolen... :o)

  Jeg håber han har ringet hjem, så du kan få ro igen. Sikke fræk hun ser ud, den lille prinsesse :o) Hende kommer Ronni nok særligt til at savne!
  Kæmpe Knus
  Engel...

  SvarSlet
 2. Hvor godt, at I havde en god afsked - hvis sådan en nogensinde kan være god... Tænker fortsat på dig.. Marianne

  SvarSlet
 3. Skønne billeder fra noget der må have været en vemodig stund. Håber han snart giver lyd fra sig. Knus og tanker

  SvarSlet
 4. Puha jeg kan godt forstå du føler som du gør, ville jeg også.

  Skønt du havde alle 4 samlet.

  tanker herfra til dig.

  Knus Hell(tobiaskristian)

  SvarSlet
 5. Håber du allerede har fået et telefonopkald men nyt om en god landing.
  Han ser tænksom men velovervejet ud, din søn. Flot at han sådan tager afsted, selv om det må være hårdt for familien omkring ham.
  Håber de tre måneder går strækt.

  SvarSlet
 6. Jeg kan også sagtens sætte mig ind i, hvor hårdt det må være at sende sin søn afsted i krig..det tror jeg da i al fald...jeg har sagt til mine drenge at de IKKE må blive soldater (ja ja det ved jeg godt at jeg ikke kan bestemme). Dejligt foto af alle dine unger...og hende den lille, hun er da ikke til at stå for :O) Håber at du i skrivende stund har hørt fra sønnike.

  SvarSlet
 7. Hmmm..... puha en blandet dag!
  Tænker på dig. Garanteret han også gør ;-)

  SvarSlet
 8. Skønne billeder af dine dejlige unger,også prinssesen.håber du har det ok med at han skulle afsted.ha en god dag...

  SvarSlet
 9. Uh jeg kan kun prøve at forestille mig hvor hårdt det må være at sende sønnemand afsted! Det må være lidt blandet, for selvfølgelig er du også stolt af ham. Tror nu nok jeg alligevel er glad for, at mit eneste barn blev kasseret til militæret ;) Dejligt billede af dine 4 guldklumper og også af den lille prinsesse, hun bliver godt nok stor!

  SvarSlet
 10. Ja det må være svært at sende sit barn afsted, om formålet så er godt eller dårligt skal jeg ikke kunne dømme ... men det er stort. Af jer allesammen ;o)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...