søndag den 1. januar 2012

Godt nytår - og velkommen 2012
Så blev det den 1.1. 2012 - og jeg synes, den første dag i et nyt år, er som at åbne en ny bog. Man aner ikke hvad den indeholder - og et nyt år er, som en hel masse blanke sider, hvor man selv skal være medforfatter på indholdet.......det ER da en skøn og spændende tanke - og en lillebitte smule skræmmende, som det altid er, når man skal igang med noget helt nyt og ukendt ;)
Nå, men jeg glæder mig til det nye år - og jeg håber det byder på en masse udfordringer og glæder både på arbejde og i privalivet - og sikkert osse bekymringer og problemer, der skal tackles. Dem tager vi når og hvis de kommer ;)
Jeg vil ønske jer allesammen et rigtig godt Nytår - og sige 1000 tak til alle jer der kigger forbi min blog og lægger søde/sjove/hyg'lige kommentarer - osse selvom der somme tider er langt imellem blogindlæggene ;D
Håber I vil følge med ind i det nye år ;)


Photobucket

7 kommentarer:

 1. Også et rigtigt godt Nytår til dig

  SvarSlet
 2. rigtig godt nytår :)

  SvarSlet
 3. Du har ret i dine tanker. Det er spændende, hvad det nye år bringer af sorger, bekymringer og glæder. Måske er det godt nok vi ikke ved det ?
  Under alle omstændigheder ønsker jeg dig et rigtig godt, spændende og dejligt scrapår i 2012.

  SvarSlet
 4. Godt nytår til dig og din famillie Jette, og du kan tro jeg vil følges med dig ind i det nye år, jeg kan jo slet ikke undvære min guide rundt i blogland og på pinterist, så jeg er lige bag dig med tusind spørgsmål, og så vil jeg da også gerne høre hvordan den lille Sarah udvikler sig. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Rigtig godt nytår : )
  Har også tænkt på hvad året mon kommer til at indeholde, nok lidt af det hele . Så længe der er flere +dage end minus dage er jeg glad : )
  Vi ses i blogland altid hyggeligt at komme forbi dig ; )

  SvarSlet
 6. Også et super godt nytår til dig her inde selv om jeg er lidt bagud med hilsen. Men helbredet driller jo stadig af og til, og så har jeg måtte have ny pcer. Så jeg må titte ind i blogland når helbredet vil. Men nu vil Pceren da i det minste knus fra Lise

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...