mandag den 9. januar 2012

Årets første layout.

Så har jeg fået lavet det første LO i det nye år. Faktisk var det allerede færdigt i sidste uge, men med et camera der ikke har lyst til at samarbejde, jamen så blev det altså først uploadet nu.
Layoutet er mit bidrag til en af udfordringer i januar på TSC - hvor der i den grad er gang i alle mulige udfordringer og en masse andet i det nye år. Tænker næsten det kan sparke til min kreativitet, så der bliver lavet mængder af LO'er osv. ...nåå måske skal jeg ikke spænde buen mere end den kan holde til *G*...men intentionerne er der i hvert fald, og så ser vi hvordan det går i årets løb.
Lo'et er med vores kat som lyder navnet Miss Mus - eller det hedder hun i hvert fald - at hun så ikke altid ligefrem kommer når man kalder, tja det er vel meget katteagtigt :D
Papirerne jeg har brugt er nogen old gamle nogen...men min aftale med mig selv fra sidste år, om at bruge en masse af det gamle følger altså med i 2012 osse :)


Det er ikke ret mange Lo'er der er lavet med husets overhoved, så jeg synes det var på tide at hun blev foreviget. At hun så nok er bedøvende ligeglad, er jo en anden sag ;)
......og nu vil jeg se hvilke andre udfrodringer jeg skal kaste mig over - og der er osse noget med et Project Life - og et decemberalbum der lige skal gøres færdigt - og noget art journaling der skal afprøves.......så jow jow der er nok at gå igang med :)
------------------------------------------------------------------------------------------
Har I nogen spændende planer sådan i det kreative ?


Photobucket

11 kommentarer:

 1. Synes Fru kat er foreviget på en yderst smuk måde. Hun ser godtnok lidt ligeglad ud - hihi.
  Titlen er så fed! og dine afgnavede fisk er herlige.
  Jeg har meldt mig til Projekt 52 på Scrapsisters - så det skulle jeg helst følge gennem 2012. Og så har jeg faktisk allerede begået hele 5 LO i år :) ... jow jow....

  SvarSlet
 2. Super lækkert layout af en rigtig dejlig kat... så fint med de små chipboard med kattepoter:-)
  Ha en fin aften

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot. Så søde billeder af familieoverhovedet med det sjove navn !
  Sikke fint du har pyntet og især de små fisk er da for skægge.
  Ja, det er godt at have mål - det fremmer processen...
  Godt nytår.

  SvarSlet
 4. Din beskrivelse af "Mis Mus" passer på en prik på min Rufus, han gider heller ikke gæster, og er der børn forsvinder han ind under seng eller sofa, hvis der lugter af noget godt kød når jeg laver mad rører han ikke sin egen mad, man skulle jo nødig ødelægge sin appetit. knus morkaren. p.s. det var Elvis fødselsdag i går.

  SvarSlet
 5. ahhhh det er hvis længe sidden jeg har været forbi, og sikke ting der er sket her på bloggen :)
  Skønt lo og ikke mindst navnet - i like ;)

  SvarSlet
 6. Fed titel : ) og lækkert Lo mange skønne detaijler har du med : )
  Har gang i flere ting, smash, albums, lidt kort. Indbydelser til min datters 18 års , lille æske, mange ting på en gang tihi... Planlægger mindst mulig, så har jeg det bedst : )
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 7. Skønt LO og jeg er vild med titlen. Selvfølgelig skal husets overhoved da også have en hel scrapside for sig. :) Flotte farver! Jeg synes det er en god udfordring du har givet dig selv - med at får brugt ud af al det ældre papir. :)

  SvarSlet
 8. skøønt lo og endnu skønnere billeder af, hvad der ligner en, rigtig kat:-)

  SvarSlet
 9. Det er et rigtig lækkert layout! Skøn titel og flot mix af farver.

  Jeg er på online kursus lige nu og kan slet ikke følje med, når der også er et arbejde at passe.

  SvarSlet
 10. Miss Mus er da bare for lækker, fedt layout og skøn farvesammensætning ;-)

  SvarSlet
 11. Skønt Lo med Miss Mus , nogle dejlige billeder af hende, og så er jeg også vild med de små katte poter rundt om kring på Loet. kram fra Lise

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...