onsdag den 17. december 2008

17.december

Nååå..så kunne jeg lige ta' mig sammen, til at klapre et indlæg hertil ;).....
Nu synes jeg godt nok det er temmelig tæt på jul - mangler stadig nogen gaver og lidt andet, men det nåes nu nok - har heldigvis fri på fredag, så resten kan komme i hus :)
Jeg konstaterer så bare, at det her med at være i god tid med det hele - det bliver vist aldrig mig ....arbejder bedst under pres *G*.....og sådan har det nok altid været af forskellige årsager, og det er jo trods alt blevet jul hvert år indtil videre ;D
Bortset fra det, så venter jeg STADIG på en pakke med bestilte julegaver - krydser fingre og håber på den når frem til tiden !! :/
Synes lige I skal tvangsindlægges til billeder af mine nyeste "Moose"-exemplarer - og man kan jo (hvis man nu skal være HELT ærlig ) sige, at de er mere sjældne end kønne *G*.....men de er kommet for at blive ;)



Kan I ha' det rigtig hyg'ligt - og prøv nu at undgå enhver form for julestress ;D






5 kommentarer:

  1. He he. De "mooses" er da sjove. Forstår godt du falder for de små dyr. :-)
    Jeg er akkurat som dig. Sidste-øjebliks-agtig. Er ikke vældig god til at få organiseret og planlagt. Tingene ender jo med at gå op alligevel. :-) Og som du skriver. Det ender jo med at blive jul alligevel og man har nået det hele til tiden - trods alt.
    Fortsat rigtig god aften til dig.

    SvarSlet
  2. Pragtfulde MOOSES !!! Mht pakkepis..øh post, så fik jeg den jeg ventede på idag. Desværre mangler jeg så en anden, som sikkert og vist er blevet nolet...og i dag er der så afsendt endnu en..dog bare en lille film til mig selv...spændende om den så når helskindet frem til MIG....!?
    Jeg kunne godt tænke mig om du ville oplyse mig din adresse...send en pb på The Scrap Cat...jeg har noget som du sikker ville blive glad for :O)

    SvarSlet
  3. ...nå ja, jeg ville da lige sige, at du skulle ta og ringe til der hvor du har bestilt gaverne !!! Kan jo være, at de af en eller anden grund allerede ligger til afhentning, men du har har bare ikke fået besked...

    SvarSlet
  4. De er da bare skønne de mooses :)
    Jeg arbejder også bedst under pres, utroligt hvad man kan nå når man skal!
    Krydser fingre for at din pakke når frem.

    SvarSlet
  5. Hmmmmm... synes at du er blevet så stille herinde.... er du rejst på ferie????

    Er vild med dine "mooses"... skulle man begynde at samle på noget nyt.... NOT...

    Hygge fra Betina

    SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...