søndag den 14. december 2008

14.december

Det går ikke ret godt godt, med at få skrevet her hver dag !!...det var lige en konstatering - og så går vi hastigt videre ;)
Scrap eller noget der ligner får jeg heller ikke lavet noget af, der er så meget andet der er vigtigere lige nu - meeen satser på at komme stærkt igen efter nytår :)
Forleden havde vi Pakkespil - og as usual var det i hvert fald IKKE mig der sad med alle pakkerne til sidst - det kunne lige blive til en enkelt -men som det fremgår af billedet så hyggede vi os i den grad :D

Senere samme aften havde vi gang i nogen brætspil. DET er noget vi MEGET gerne gør når vi er sammen - og der bliver ikke lagt fingre imellem, når det gælder "Håneretten" *G* Mine unger er heller aldrig blevet "hjulpet" til at vinde, men har fra starten lært, at man godt kan tabe og stadig ha' det sjovt - og det kan jo ikke ha' skadet dem, i hvert fald elsker de stadig at spille uanset alder :)
Herunder er Peter lige igang i "Make'n Break" - og jeg kan bare sige at man ikke skal ryste alt for meget på hånden ;P
Kan I alle ha' en dejlig dag - og måske ses vi imorgen ;)

6 kommentarer:

 1. Det er mægtigt, når alle er enige om at hygge sig, hvad enten man vinder eller taber. Vi spiller også ofte brætspil med venner, og det er en dejlig måde at være sammen på.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud ! Hva så...fik du så slet ikke nogle gaver ? Skønt billede af Peter...det er da dyb koncentration !

  SvarSlet
 3. Åhhhh... pakkespil er bare noget af det bedste og sjoveste... Æælsker det...

  Dejligt at dine børn både kan tabe og vinde, jeg gider simpelthen ikke spille med mennesker der ikke kan tåle at tabe...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Vi elsker også, at spille her i huset og den eneste, som ikke kan tåle at tabe er mig. Jeg smider dog ikke med brikkerne mere, som da jeg var barn ;)
  Jeg har heldigvis lært min søn, at være en bedre taber, end jeg selv var som barn, han har nemlig heller aldrig fået lov, at vinde med vilje. For det er bestemt ikke hyggligt, at spille med nogen, som bliver rigtigt sure, hvis de ikke vinder!

  SvarSlet
 5. åhhh pakkespil, det gør vi også meget ved i julen,såå hyggelig billeder, ha en god dag.

  SvarSlet
 6. hvor ser det hygge ud og der er da ikke noget skønnere end når alle er samlet og har set sjovt ;o)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...