mandag den 29. december 2008

DigiScrap...hmm ;)

Nå..nu er jeg da alligevel blevet lidt grebet af det digi-halløj - det ville jeg godt nok ha' forsvoret kunne ske!! *G*
Men man bliver jo nødt til, at afprøve mulighederne. På TheScrapCat var der én, der talte om at lave et ugealbum for 2009, og dér kan jeg faktisk godt se idéen i, at digi scrappe siderne og så samle dem på den ene eller anden måde sidst på året.
Jeg synes altså det er møjsvært- for nu at sige det mildt, at få det til at se "rigtigt" ud - men øvelse gør vel mester (i en eller anden grad ;)..)....så jeg vil da øve mig sådan fra tid til anden og plage jer lidt med resultaterne *G*
Herunder er mit allerførste forsøg - og det kan jo i den grad kun blive bedre ;D
Det næste er min søn Peter, der osse har kastet sig over "digiriet" - og synes da nok det fortjener at komme med på bloggen. Måske har vi her en ny scrapper af hankøn...hvem ved ;)
Der er brugt freebies fra Riddersholm og lidt andet som jeg desværre ikke kan huske navnet på - det beklager jeg :(
Imorgen vil jeg så hive alle de "rigtige" scrapsager frem igen og sidde og ae dem lidt (meget)inden jeg kaster mig over nye LO'er og div. projekter ;)

Kan I ha' det hyg'ligt til vi "ses" igen - og tak fordi I kigger forbi :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet flot Thanni. Det ser da meget realistisk ud. Og sikke da en dygtig søn du har. Selv har jeg endnu ikke prøvet det der digi.... men måske 09 bliver året :-)

  SvarSlet
 2. wawww hvor er det dog flot, jeg ville bare sååå gerne kunne lave det.

  SvarSlet
 3. Du ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår.
  Ser frem til at følge din blog i det nye år.
  Nytårshilsner fra Majer

  SvarSlet
 4. Du er da for sej, det er super flot! Jeg tror jeg har opgivet, at lære at digiscrappe, jeg kan ikek huske det fra gang til gang hihi!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...