fredag den 5. oktober 2012

Kalender 2013

Jepz jeg ved godt jeg er i møj god tid - men på den anden side, når vi kommer lidt længere hen, så er der så meget andet der tager tiden....julehalløj osv., så derfor tænkte jeg lige, at det hellere måtte være nu ;)
Kalenderen er lavet helt efter samme koncept, som den jeg lavede til i år: En billig spiral notesbog fra Netto, spiralen byttet ud med ringe, en månedsforside, ugesider og x-antal extra sider til hver månded.
Meget simpelt - men det fungerer super godt for mig :)
Grunden til at jeg overhovedet gider lave en kalender selv, er den enkle at de færdigkøbte er jævnt kedelige OG der er alt for lidt plads til at skrive......og så er det jo ret hygsomt at lave den selv - der kan blive brugt en del papirrester osv. ;)
Herunder er forsiden - uden alt for fancy pynt:


Nogen af månedsforsiderne - igen uden alt for meget pynt, den skal jo holde til at blive bladret i osv.:
...og lige et enkelt ugeopslag:


Altså som sagt - meget simpelt :)
Sidste år var der én der spurgte om den mon ville kunne holde i brug (det er jo tynde sider osv.) - og ja det kan den - min er blevet brugt RIGTIG meget og der er ingen løse sider endnu ;)
------------------------------------------
Nu er det jo lige straks weekend - jeg skal på arbejde, så det er ikke ovenud spændende *G*
Har I nogen planer der indbefatter andet end arbejde ? ;)


Follow Me on Pinterest

9 kommentarer:

 1. LÆKKER kalender!!! Jeg tror også jeg skal have lavet mig en kalender til næste år. Jeg tror din måde at lave den på vil passe fint til mig også - så måske "hugger" jeg ideen :) :)
  Planer for weekenden... Besøge Convention i Middelfart i morgen eftermiddag - og ellers vist hygge med Scrap (hvis jeg kan finde inspiration)
  ellers ingen planer - og bestemt intet arbejde - haha.
  God weekend .... eller sku jeg skrive god arbejdslyst :)

  SvarSlet
 2. Lækker kalender Jette. Masser af planer for weekenden her = CONVENTION! :) Jahuuu
  Ha' en dejlig weekend!

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare lækkert - sådan nogle dejlige farver og søde små detaljer. Rigtig fedt at den også holder, det er dejlig praktisk hihi ;)

  Jeg skal ind og se Anden live denne weekend og så skal jeg scrappe scrappe (og lave lektier - men det gider jeg ikke tænke på nu:P )

  SvarSlet
 4. Din kalender blev altså bare super flot! Herligt med sådan en helt personlig en, som ingen andre har. :)
  Weekenden byder på noget loppemarked sammen med min mutti, eremitageløb i Dyrhaven (dog ikke mig selv - men min bror - skal ind og heppe!!) og så bare slappe af.
  God weekend, på trods af arbejdet.

  SvarSlet
 5. hold da op en fin kalender.. bliver helt inspireret til selv at lave en. Har tænkt på det flere gange, men nu tror jeg det skal være.

  SvarSlet
 6. Sikke fint du har lavet kalenderen for næste rå. Og egentlig en fornuftig ide at lave den nu. Det ender altid engang i januar el. februar med mig....
  Den er så fin og enkelt pyntet, men det er jo nødvendigt til den slags anvendelse.

  Om jeg har planer ? YES. Convention........Det er meget sjovere end gulvmaling/epoxy på garagegulvet og græsslåning i sommerhuset.....Så den slags pligter overlader jeg til de to andre. Jeg skal ud og more mig...og snakke og hygge og måske shoppe lidt. Men jeg mangler bare ikke noget....måske bliver jeg alligevel fristet.

  Rigtig god arbejdslyst. Nogen skal jo passe pligterne mens vi andre hygger....(Var det for ondt ? Undskyld. )

  SvarSlet
 7. Ja, det er rart at være i god tid... og din kalender er så flot lavet og pyntet. God weekend

  SvarSlet
 8. Det er en rigtig flot og personlig kalender!!!!!
  Jeg har lavet lidt kort til den Internationale kort dag ; )
  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 9. Kære Jette en rigtig fin og smuk kaldlender du har lavet: Jeg bliver helt i godt humør af de dejlige farver du har brugt. Rigtig god ide. Knus fra Lise.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...