mandag den 22. oktober 2012

Bent - The Cricket Snapper ;)

Det var vist i sidste indlæg, at jeg var ude i noget med, at Bent fortjente sit eget layout - og det gør han - og det har han fået nu ;)
Layoutet er lavet til Månedsskitsen på TSC - en skitse med kun ét billede, og det går jo slet ikke *G*...så jeg har skiftet et par af elementerne ud med små billeder, der er lavet som polaroid billeder i Picasa, og så ellers printet på karton.
Nogen vil måske huske, at Bent var en konfirmationsgave til Peter - og at en fugleedderkop var på ønskesedlen, meeen heldigvis blev det ikke til noget...huuha bare tanken *G*
Så det blev altså Bent, der blev det nye familemedlem og DET er han i den grad :)
På det ene af de små billeder står der "Emhætten" - det er faktisk Bent's kælenavn, og det kommer sig af at skægagamer bestemt IKKE er udstyret med den helt store intelligens, og på et Krybdyr Forum, læste vi engang den kærlige definition, at de kan minde lidt om en "emhætte der ikke helt fungerer efter hensigten" - så derfor hedder han altså "Emhætten" blandt venner *G*
Jeg har brugt papir fra Bo Bunny - igen noget der har ligget længe i bunken, og for en gang skyld er journalingen ikke håndskrevet -  jeg har nemlig lige hentet en del Typewriter fonts på dafont , og skulle lige ha' afprøvet en af dem..og kan faktisk rigtig godt li' den hvis jeg endelig skal skrive journalingen med andet end min egen klo ;)


Titlen på layoutet kommer af, at når Bent bare så meget som ser skyggen af boxen, hvor Peter opbevarer fårekyllingerne, så går han helt i selvsving og er super lynhurtig når de skal fanges...og ædes *G*

---------------------------------------------------

Jeg har fri idag - og har valgt, at der skal scrappes...og så må støv, vasketøj osv. vente til en anden dag, og det render jo garanteret heller ingen steder *G*
Hvad har I gang i på sådan en mandag i gråvejr ??


Follow Me on Pinterest

8 kommentarer:

 1. Arhh... sikke en sød historie.. Det var da godt at det ikke blev en fugleedderkop, som flyttede ind hos jer (føj da) Rigtig god scrapdag til dig... Nyd den.

  SvarSlet
 2. Fedt papir du har brugt, hvad hedder det sådan mere nøjagtigt? :)
  Jeg synes altså ham Bent er lidt charmerende selvom han er dum som en emhætte *GG*
  Som altid har du lavet et fedt LO. Jeg misunder dig at du er så god til at få journaling med.

  SvarSlet
 3. Ja, Jette hvis jeg skal være ærlig (og det skal man jo) så ville jeg nødig have sådan et kræ, jeg tror sku` jeg ville blive bange for den, men da godt den trives hos jer, og hvis alternativet var en fugle edderkop, ville jeg måske alligevel snuppe emhætten.
  I dag koger jeg en stor gryde oksekødssuppe med alt lavet fra bunden af (dog ikke oksen)knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Nej hvor er det bare coolt det LO! Han kommer virkelig til sin ret ham Bent!
  Det lyder dejligt med sådan en scrap-dag :) Jeg skal læse krimier i aften :)

  SvarSlet
 5. Fedt layout! Tak for historien bag.. smiler.. Jeg synes, at han er lækker ; )

  SvarSlet
 6. Det er et super lækkert LO... flotte papirer der matcher de skønne billeder. En god tekst du har med også. Ønsker dig en god dag!!!

  SvarSlet
 7. Det er et rigtig flot lo. Og papiret er jo perfekt - som skabt til Bent. Dejligt med al den tekst - og den kan du nok ikke klare med håndskrift.
  Min mening om Bent udseende kender du....... Men jeg er jo heller ikke selv for køn, så godt her er plads til alle. hihi.
  Dafont er så sjov - og endnu en tidsrøver.

  SvarSlet
 8. Hej Jette det er da et super skønt Lo af Bent, og jeg er da helt enig han fortjener sit helt eget Lo. for han er da rigtig sød knus fra Lise

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...