fredag den 12. oktober 2012

Farveudfordring på TSC

Jeg har lavet et kort til en udfordring på TSC - denne gang til en farveudfordring, og efterårsfarverne er jo lige mig ;)
Papiret er noget fra en 6x6 blok jeg - for rundt regnet 100 år siden - købte i....måske var det Søstrene Grene - men den har jo bare fået lov til at ligge, fordi jeg ikke bruger den størrelse papir til layouts, og heller ikke til minialbums for den sags skyld. Jeg klipper/river hellere i 30x30 :D.
Så kan man jo spørge, hvorfor så overhovedet købe blokke i 6x6 ?? ......Tjaa..fordi jeg kan! *G*


-------------------------------------------------
Jeg er så rart heldig, at jeg ikke skal på arbejde før på mandag - og i aften står den på bio og spisning sammen med nogle kolleger. Det skal nok blive hygsomt :)
.....og så er der jo forresten ikke længe til mit andet Prinsesse-Barnebarn kommer til verden - d. 24 oktober, og så ku' man jo krydse fingre for, at det lige bliver timet på en fridag eller nowed *G*
-----------------------------------------
Har I nogen spændende/hyglige weekendplaner ??

Follow Me on Pinterest

5 kommentarer:

 1. Sødt kort i efterårs farver, du har vist (lige som mig) ikke "SÅ MEGET" mod kort mere, har du nu fået lavet et rigtig sødt "velkommen til verden" kort til Sarahs lillesøster? knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej kort er ok *G* - om ikke andet så svinder det lidt i resterne for hvert ;)
   Nix jeg har ikke lavet et lillesøster kort endnu - og egentlig syns jeg næsten det er vigtigere at lave et "Jeg er storesøster" kort til Sarah ;)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint ! Smukt papir og skønne farver.
  Og se bare, hvor du er dygtig til kort.....haha. Jeg elsker din begrundelse for at købe 6x6 blokke. Hvorfor skulle du have det anderledes end vi andre ?

  Rigtig god weekend. Og måske med nyt barnebarn.

  SvarSlet
 4. Et rigtigt flot kort i noget sødt papir.
  God weekend til dig

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...