søndag den 25. marts 2012

En solskinsdag og lidt art journaling


Idag ser det ud til at det er forår! - i hvert fald her i Aalborg skinner solen fra en skyfri himmel...er det ikke bare skønt ?? :)
...og det passer jo meget godt med at vi er gået over til sommertid. Jeg plejer at være på arbejde i denne weekend hvor vi stiller urene frem - knap så sjovt hvis man kommer lidt for sent i seng *G*, men jeg har fri denne gang, skal nemlig på vejlederkursus hele næste uge, og det glæder jeg mig til - synes det ser spændende ud - i hvert fald hvis man skal tro på programmet jeg har fået, men nu må vi se ;)
-----------------------------------------------------------------
Jeg har i længere tid fusket noget rundt med lidt art journaling.....og selvom man alle steder på div. blogs om emnet kan læse "Just do it" ...jamen så synes jeg sq det er svært!! ;)
Nå men så tænker jeg jo, at det var nøjagtig på samme måde da jeg startede med scrapbooking: Man blev jo nærmest handlingslammet af alle de flotte/smukke/spændende LO'er der lå rundt omkring, indtil jeg "bare gik igang" - og det er jo gået meget godt siden ;)
Så siden herunder er den første jeg har lavet, som jeg har lyst til at vise på bloggen:

Jeg har taget en bog og gjort den klar til brug efter DENNE video, synes det var spændende at prøve, og det bliver ikke den sidste jeg laver til formålet. 
Siden fik et lag gesso allerførst - og derefter er der brugt papir med noget gammelt skrift, en template, Ranger Colorwash, stempler, Sharpies, alm. tusser og masking tape. - og faktisk er jeg ret glad for siden som den endte med at se ud, men om den er helt færdig ved jeg ikke lige - det må tiden vise :)
------------------------------------------------
Her over middag kommer Sarah og hendes mor. Vi skal ha' lavet et lille minialbum til Sarahs dagplejemor - den unge dame skal nemlig lige om snart starte i børnehave, og DET er jo stort skal jeg hilse og sige :D

Hvad laver I på sådan en skøn søndag ?


Follow Me on Pinterest

6 kommentarer:

 1. Hold da op hvor det nogle flotte sider du har lavet : ) fedt at du springer ud i det. Det der med man bare liiige skal hoppe ud i det *G* ja ja det er godt, men det er slet ikke så nemt som det måske ser ud til : ) så godt gået
  Ihhh det er en kæmpe ting at skulle i børnehave, og dejligt i laver et lille album til dagplejemoren, det vil hun bestemt blive super glad for : )
  Held og lykke med dit kursus
  God søndag .

  SvarSlet
 2. Dit journaling ser hamrende godt ud! - Det er en af de ting jeg endnu ikke har kastet mig over - og jeg ved heller ikke om jeg gør det. Jeg får jo ALDRIG lavet journaling på mine LO alligevel *G*
  Her i det Billundske er der også skøn sol og høj himmel - herligt. Tessa (min skarnshund) vil bestemt elske en ekstra lang travetur i det vejr *G* - og så skal der laves et par kort og et par DT opgaver - og det var vist den søndag. :)

  SvarSlet
 3. Det er du da helt sikkert sluppet rigtig flot fra, (jeg tør ikke) her i København har vi også forår for alle pengene, solskin og blå himmel. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Super flotte sider med lækre effekter. Her er det også så skønt vejr... lige til en lang gåtur langs Storåen. Ha en fin dag

  SvarSlet
 5. Sikke en fin side. Jeg kan rigtig godt lide dine blomster og fine bort.

  Jeg tror også på at den eneste måde at komme i gang med at få noget lavet er at gå i gang...fedt når man først har fået sig sparket igang!

  SvarSlet
 6. Hej Jette det ser både flot og spændene ud, Jeg håber også det bliver et spændene vejleder kursus du skal på, kan du have en dejlig forårsdag kh. Lise

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...