mandag den 26. marts 2012

Layout-tid igen ;)


Igår havde jeg som skrevet besøg af svigerdatter og barnebarn - der skulle jo laves et lille mini album til Sarahs dagplejemor, og det blev super fint. Anni (svigerdatter) har aldrig før lavet nogen form for scrapbooking - men lavede det hele selv, og blev enig med sig selv om, at det kunne hun da vist godt blive hooked på. 
Så gad vide om der er en ny scrapper undervejs - det ku' være rigtig hygligt ;)
Senere kom så min datter Ditte, og kunne "sårn set osse godt tænke sig at lave sårn et album" til bedste venindens fødselsdag......og så er det jo lige jeg tænker, om jeg skal til at passe på mit elskede papir *G*
Jeg fik selv lavet et LO igår - og det sker ikke ret tit når jeg er sammen med andre, men altså igår lykkedes det.
Billederne er fra 2008 og LO'et er om Sarahs far Heine, som har nogen helt bestemte opfattelser af, hvad der skal til for at det er jul - og dem skal der overhovedet slet ikke pilles ved eller afviges fra...BASTA! *G*


Igen igen er det gamle papirer der er brugt - denne gang er det Cosmo Cricket, og det blev altså ikke til julepapirer. 
Selvom jeg på de seneste mange LO'er har brugt "gammelt" papir, så synes jeg altså ikke det synker ret meget i bunkerne....men det er nok bare et tegn på, at jeg laver alt for lidt lige for tiden ;)
---------------------------------------------------------------------- 
1000 tak fordi I kigger forbi - og tak for jeres søde kommentarer, det betyde rigtig meget :)Follow Me on Pinterest

11 kommentarer:

 1. hvor lyder det hyggeligt med en kommende scrapper i familien! ;)

  Super fedt LO og lækkert at få brugt lidt af det gamle. jeg synes hele tiden jeg mangler papir, må hellere shoppe lidt på scrap-a-mania !

  SvarSlet
 2. Skønt LO, og hvis du ikke synes at det svinder i papirerne, må du til at supplere med lidt kort-kreativitet ;-) Hvor er du heldig at familien har fået øje på din skønne hobby, så "galt" kommer min familie og venner ikke afsted !

  SvarSlet
 3. Nej Jette, hvor vil det blive hyggeligt hvis datter og svigerdatter vil hyggescrappe med dig, jeg har jo tre pigebørnebørn der gerne vil lege med, men du må (som jeg frede dit aee papir) ellers forsvinder det.
  Kan du hilse din søn og sige: her i huset blir det heller ikke rigtig jul uden medister, i hvert fald til julefrokosten, ja jeg mener nu man kan spise medister når som helst.
  knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Super godt lo og skøn lille fortælling - tænk lige pludselig sidder i hele familien og scrapper ggg

  SvarSlet
 5. Jamen altså.... hvis det nu ikke svinder i bunkerne alligevel - så kan der vel sagtens være papir nok til både svigerbørn og egne børn - hihi.
  Superfedt LO du igen har lavet - jeg bruger nu vist også oftest "gammelt" papir ... men hvem ved det hvis de ikke er Scraptosser som os? - hehe.

  SvarSlet
 6. Hej Jette skønt Lo med Heine, Herlige kommentare på LOet og billeder, der tydeligt siger jeg vil klare det her alene. Men ellers også skønt for dig med andre i familien der vil scrappe sammen med dig. Altid skønt når man kan gøre noget sammen i familien. Og du skal jo tros lidt indgreb i dine fine gode scrapsager, tage det som et komplimant, det er jo nok fordi de beundre det du laver og så gerne vil kunne gøre dig kunsten efter knus fra Lise og hav en god dag.

  SvarSlet
 7. Det er et flot layout. Godt, at du går brugt det gamle papir, det er jeg ikke så god til ; )

  SvarSlet
 8. Skønt layout og sjovt at læse teksten! :) Skønne ark og farver du har brugt.
  Og så synes jeg det er så hyggeligt, at både datter og svigerdatter så småt begynder at interessere sig for scrap. :)

  SvarSlet
 9. Hvor er det et dejligt 'drenge' layout du har lavet, Jette. Og skønt at familien vil scrappe med. Med mine knægter her i huset er det vist ingen fare for det sker :-)
  Mht dit gamle papir må det være fordi du laver for lidt! For det kan vel ikke være fordi du har for meget.....? :-)
  Fortsat god dag.

  SvarSlet
 10. Såååå fedt et lo. Titlen fangede mig lige med det samme, da ungerne er helt vilde med programmet "Masterchef". Jeg har vist også for meget gammelt papir liggende *Blush*

  SvarSlet
 11. Sikke et skønt layout - og herlig titel. Og hvem kan se at det er gammelt papir ?
  Måske har vi andre også et stykke af den årgang liggende....et sted i bunken !

  Jeg synes det er så godt, hvis du sørger for en ny scrap-generation...haha. De kan jo få lov at øve med de gamle papirer. hihi.

  God påske til dig.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...