torsdag den 1. december 2011

Glædelig 1.december :)

Så blev det 1.december - og så kan vi jo allesammen starte nedtællingen til jul :)

De sidste par år har jeg blogget hver dag i december, og det har været smadderhyg'ligt, men i år er jeg ikke med på den vogn...eller i hvert fald ikke hver dag, så må vi se hvor meget det ellers bliver til. Man skal ikke love mere, end man kan holde her i julemåneden - der er ingen  grund til at få stress eller bare noget der ligner :D
Til gengæld har jeg besluttet mig for at lave et "December Daily" album. På TSC har Maria nogen super inspirerende indlæg til sådan et december album, (ligesom der er tonsvis af inspiration rundt om på div. blogs) så det har jeg lige kastet mig over, men om det  bliver færdigt inden jul skal jeg ikke kunne sige, men i hvert fald blir der skrevet ned og taget billeder løbende.
Hvert år til 1. adventssøndag får jeg et Georg Jensen Juleophæng af min mor, og billedet herover er det nyeste til samlingen. De har deres helt faste pladser hvor de hænger, og er noget af det første af julepynten, der kommer op. 
------------------------------------------------------------------------------------
......................og nu til noget helt andet, der ikke har en pind med jul at gøre *G*.
I får lige et billede af vores lille Bent, som faktisk ikke er så lille mere - han vokser gør han, og trives - og jeg ville have forsvoret at man kan blive så glad for sådan et øgle-kræ, men det kan man altså, og man render gerne byen rundt for at fremskaffe kinakål til det lille pus, når det nu er hans yndlingsgrøntsag *G*

Imorgen er der fridag for mig, men jeg suser alligevel lige ind på jobbet. Der er nemlig julemarked, hvor der bliver solgt div. ting og sager til fordel for aktiviteter for vores beboere. Det var super hyg'ligt sidste år, så det bliver det helt sikkert også denne gang......og så man jo hellere købe nogen lodder til Amerikansk Lotteri - ku' jo være man var heldig at vinde. Det er nok lidt lettere dér end i Lotto ;D
Det var ordene for idag - ha' en dejlig 1.december allesammen - og 1000 tak fordi I lægger vejen forbi bloggen :)


Photobucket

11 kommentarer:

 1. Det var da en smuk stjerne du har fået af mor, og ham Bendt (uha det hed min første kæreste)helt ærligt Jette: han er da ikke så sød som en kat, vel. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Smuk stjerne og dejlig tradition. Og i år synes jeg uroen er fin. Der har været et par kiksere synes jeg.
  Var det den øgle I fik sidste jul ? Jeg synes, jeg har læst om sådan en før.....Ja, undskyld, men jeg kan altså ikke falde for ham. Men jeg kender ham jo heller ikke.....Men han er ikke lige min type.
  Vi holder øje med dig og læser gerne med når du laver nye indlæg. Men juleblogging er ikke for tøsedrenge - det er hårdt arbejde...hihi.
  God 1. december.

  SvarSlet
 3. Super flot juleophæng : ) dejligt at få gave af sin mor .
  Man skal bestemt ikke stresse mere end allerhøjest nødvendig, vi glæder os da bare over de indlæg du når at få lavet : ) det er så hyggeligt at komme rundt på de forskellige blogge især her i julen : )
  Håber at du vandt noget idag : ) tror du har helt ret i at det er meget lettere at vinde der som i lotto( desværre)
  Håber du får en rigtig hyggelig 1 dec

  SvarSlet
 4. Altså undskyld, men det første jeg tænkte da jeg så Bent var "Ad!" :D Jeg er dog helt overbevist om at man kommer til at holde af sådanne dyr, uanset hvad man måske regnede med...
  Sikke et smukt ophæng - skal vi ikke se dem alle hængt op på deres pladser?
  Jeg har det ligesom dig med decemberblogningen - hvis jeg har lyst og noget at vise/fortælle, laver jeg et indlæg! ;)

  SvarSlet
 5. Hos os er det også Georg Jensen uroerne, der kommer op først, og de har også deres faste pladser. Jeg har dog ikke så mange, men nok til at pynte stuens vinduer.
  Jeg er også hoppet på December Daily - tror jeg nok, og håber på at få blogget dagligt, men nu får vi at se.

  SvarSlet
 6. Glædelig 1. december ;) Sikke et dejligt billede af Bent. Man kan knytte sig rigtig meget til krybdyr også. Jeg er i hvert fald rigtig glad for alle mine :)

  SvarSlet
 7. Georg Jensen julepynt i hele huset lyder flot.!
  Ja, han er godt nok blevet stor ham bent! ; )
  God 1.december.

  SvarSlet
 8. Det er en rigtig fin Georg Jensen julepynt du har fået, og jeg kan godt forstille mig det ser smukt ud med det rundt omkring i din stuen.En rigtig sød mor du har kan jeg høre på det hele. Og Bent er vokset godt kan jeg se, sød syntes jeg nu han er, selv om de andre brokker sig lidt, men det vigtigste er at I er glade for ham kram og hyggelig 1. december kh. Lise.

  SvarSlet
 9. Sød tradition fra din mor :)) Og smukke er de også allesammen, forstår godt at du glædes over dem alle hvert år.
  BENT....skønt navn til denne fyr!! Haha...ja, jeg tror ikke jeg kunne elske ham, men det kan man jo lære skriver du :D... God fornøjelse til julemarked, og pøj-pøj med lotteriet, tror du har helt ret ang. lotteri/Lotto!! God Weekend.

  SvarSlet
 10. Hej Jette
  Rigtig glædelig 1./2. december til dig. Og tak for dine kommentarer på min blog.
  Jeg må nok give de andre med-kommentatorer ret, Bent er nok heller ikke lige min type :-) de må gerne have lidt mere pels. Men Bent er Jeres kæledyr, så selvfølgelig holder I da af ham.
  En rigtig fil GJ-uro. Dem kan jeg godt lide. Jeg har dog kun 2 - én for det år knægterne blev født. Og selvfølgelig med faste pladser, uroerne altså....
  - knus fra Helle

  SvarSlet
 11. En flot uro i år og så sødt af din mor at have denne tradition. Ja, ham Benet er godt nok blevet stor, og sød er han nok også, bare han ikke er hjemme hos mig;-)Håber at der var gevinst i går.
  God weekend

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...