mandag den 5. december 2011

JuleMooses ;)

Hvis der er nogen af jer, der har fulgt med på min blog de sidste par år i december - jamen så ved I, at jeg har en stor svaghed for "JuleMooses" ;) ...og der kommer nye til samlingen hvert år.
Nu er jeg så heldig at jeg får adventsgaver af mine søde unger - og gaven 1.+2. søndag i advent var disse to herlige størrelser:


Det bli'r simpelthen ikke bedre!! - jubelen ville ingen ende tage da jeg pakkede dem op *G*
Hva' syns I ? ...er de ikke bare dejlige ?? ;)
--------------------------------------------------------------------------------------
Så er der gang i gaveræset - eller rettere jeg har bestilt nogen af gaverne online - for selvom jeg synes det er super hyg'ligt at købe gaverne sådan in person i forretningerne, så gør det altså ikke noget at det er lidt nemt med nogen af dem, så er der så meget desto mere tid til at hygge med at købe resten. Så det vil Ditte og jeg gøre imorgen - så kan vi jo samtidig ha' lidt mor/datter hyggetid sammen - og det er jo bestemt ikke det værste man kan ha' en gang imellem :)

Hvordan har I det med at købe julegaver - er det besværligt/hyg'ligt/stressende osv. ?? ..og hopper I osse over og køber nogen eller alle gaver online??


Photobucket

13 kommentarer:

 1. Total skønne er de ; )
  Jeg skal ikke købe så mange julegaver og nogle blive købt online, da de er kommet som link på ønskesedlerne ; )

  SvarSlet
 2. Ja da. Jeg husker udmærket din svaghed fra sidste år.....
  Men de er også søde, og den til venstre ser jo ud til at nedkomme med endnu et eksemplar inden længe...hihi.
  God shoppetur og mor/datter dag. Dejligt.
  Jeg køber helst selv, ikke fordi jeg kan lide det, men fordi jeg lige har set det rigtige. Men har tyet til nettet nogle gange, når det har været ønsker om helt specifikke ting.
  God 5. december - i dette møgvejr.

  SvarSlet
 3. Sikke et par skønne elge, dem kan jeg godt forstå du blev glad for! Dejlige børn, som lige ved hvad mor gerne vil ha'!
  Vi skal heldigvis ikke give ret mange julegaver, så det er ikke svært...eneste minus er, at jeg jo så heller ikke selv får så mange, men det må jeg jo lære at leve med...eller købe nogen til mig selv! ;)

  SvarSlet
 4. Hi Hi - hvor er de søøøøøde dine elge. Jeg kan godt huske det er din svaghed.
  Jeg skal heldigvis kun give små gaver væk i år - jeg har sagt stop overfor det gaveorgie af ting man vel dybest set ikke rigtig mangler. Men jeg køber både over nettet og i butikker - alt efter hvor jeg finder det jeg skal ha.

  SvarSlet
 5. Hold da op, hvor er de bare for lækre.
  Jeg har købt et par af mine gaver online - der var gratis fragt nogle steder, og så gider jeg altså ikke fare byen rundt. Ved ikke rigtig, om jeg synes, det er specielt hyggeligt at købe julegaver, men egentlig heller ikke besværligt. Men til gengæld kan jeg godt lide at finde noget helt specielt til de enkelte modtagere - derfor er jeg heller ikke den der spørger efter ønskesedler - folk kan jo altid bytte mine gaver. ;o) Køber dog kun gaver på nettet, som jeg IKKE skal byttes.

  SvarSlet
 6. De er bestemt søde : )
  Jeg køber gerne online, især mine unge mennesker og husbond ønsker sig typisk noget man ikke kan få ret mange steder.
  Tjekker også nettet for evt pris besparelser ; ) eller elsker jeg at gå og finde den helt rigtig gave, især til min søster og veninde. Undgår at handle der hvor der er flest mennesker, hader når man skal stå i kø, eller ikke kan se noget for bare andre mennesker tihi...
  Rigtig god 5 dec

  SvarSlet
 7. Nej for nogle skønne elge du samler på, dem har jeg vist ikke set før, her i huset er det medst nisser og engle. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 8. Lyder rigtig hyggeligt du skal ud og shoppe med din datter i morgen er der noget hyggeligere. Og dine fine mos figurer er virkelig skægge , kan godt forstå din jublede syntes de ser virkelig sjove ud. kram fra Lise

  SvarSlet
 9. Super herlige elge.
  Jeg er færdig med alle julegaver og de er alle købt her i byen :-)
  Ha en god aften

  SvarSlet
 10. Jo de er godt nok lidt lækre :)
  Jeg elsker at shoppe julegaver - det er hyggeligt!

  SvarSlet
 11. Ih de er da fantastiske!! Og endnu mere fantastisk er det, at du får adventsgaver!! :) Jeg kan godt lide at købe julegaver! Vi gør det altid sidste lørdag i november, og ordner alt den dag! SÅ har jeg hele december til at hygge mig med at pakke ind! :) Enkelte gaver bestiller jeg på nettet, men i år har vi købt dem alle "in person", med kø og alt hvad dertil hører! :)

  SvarSlet
 12. Jeg er bestemt også stor fan af julemooses ;) Og dine nye er da nogle skønne nogen af slagsen :)

  Jeg er som regel færdig med at købe gaver inden 1/12. De fleste er kønt online, men nogle enkelte har jeg været i fysiske butikker efter for at spare fragten.

  SvarSlet
 13. Hejsa. Kan godt huske din julesvaghed :-)
  Og disse 2 her er da ikke til at stå for.
  Mine julegaver er stort set færdige. Mangler 1-2 stk., og jeg skal blankt erkende 'Buy' knappen er blevet flittigt brugt. Hyg dig med mor/datter dagen.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...