søndag den 13. november 2011

Et nyt layout til LOAW :)

Sådan en friweekend går altså bare alt for hurtigt *SUK* - og så har jeg endda haft fri 3 dage denne gang. Men sådan er det nok altid med de fridage ;)
Jeg er stadig med i LOAW på TSC , har kun misset en enkelt uge indtil videre, og det er ret godt taget
i betragtning, at der ellers har været noget langt mellem LO'erne. Samtidig er Novemberlisten på samme forum helt super, så der kan også krydses af i vildskab (eller noget der ligner *G*)
Lo'et herunder er dedikeret til min mor og hendes kærlighed til os allesammen. Titlen er simpelthen blevet sådan, fordi det sort/hvide billede med den tykke unge er undertegnede (jow jow *G*), og så er der jo mormor og børnebørn og til sidst Olde og Sarah..og et spænd på ca. 50 år.

Jeg har (igen igen) brugt papir fra samlingen af ældre modeller ;) - My Minds Eye "Bloom & Grow" og blomster og blade er alle klippet ud fra ark af den serie. En enkelt rubon fra Cosmo Cricket blev der også plads til. Det hvide scalloped ark er fra Jenni Bowlin.
Jeg var lige ved at fortryde at jeg havde valgt både sort/hvid og farvebilleder, og kunne jo også have lavet dem alle i sort/hvid. Men syns det er lykkedes rimeligt godt at få sammenhæng i det trods alt.
--------------------------------------------------------------
For tiden er jeg igang med at lave en kalender/planner til næste år - den kommer der sikkert billeder af om ikke så længe. Efter at have bøvlet en del med at få kreeret nogen skabeloner til print, har jeg simpelthen valgt at lave/skrive den i hånden....og det passer meget bedre til mig kan jeg mærke - men mere om det en anden gang :)
Ha' en dejlig søndag - og 1000 tak for jeres besøg og kommentarer :)

Photobucket
 
 

10 kommentarer:

 1. Sikke et skønt lo du har lavet (også) denne gang. Så meget kærlighed. Jeg er sikker på din mor vil elske det, og føle sig elsket og meget beæret! Knus

  SvarSlet
 2. Super fedt LO, og du er kommet rigtig godt fra at scrappe både sort/hvid og farve billeder. Så fortællende et LO wow : )
  Hun kan kun blive meget stolt

  3 fridage lyder som meget lige når man begynder på dagene, men de løber altid alt for stærkt.kunne arbejdesdagene ikke også gøre det bare engang imellem tihi..
  God søndag.

  SvarSlet
 3. Super lækkert Lo i friske farver... skønne blomster. Og sikke en dejlig tekst du har skrevet til din mor, så sødt.

  God søndag!

  SvarSlet
 4. Lækkert familie layout, fuld af detaljer.

  SvarSlet
 5. Skønt, skønt LO der lyser af kærlighed til din mor, du har magtet at sætte tre meget forskellige foto sammen (jeg mener lys og farver) så det går op i en højre enhed, flot Jette. v.h. morkaen.

  SvarSlet
 6. Dit layout er da bare virkeligt fint! Jeg synes det er helt rigtigt med både sort/hvid og farvefoto lige her. Og så er jeg vild med måden du får brugt forskellige skrifttyper så det bare ser helt rigtigt ud!

  SvarSlet
 7. Kære Jette. Et rigtig smuk Lo der fortælle om et langt og kærligt livsforløb til din mor, med mange generationer samlet i en smuk enhed, rigtig smuk og nogle smukke blomster du har sat på kh Lise

  SvarSlet
 8. Så sødt og så fint. Og helt i tidsånden med forskellige fotos. Her passer det jo fint.
  Og så er selve ideen jo smuk.
  Jeg kan godt lide dine runde kinder....du ser så sund ud...hihi.
  Hvordan ser du ud i dag mon ?

  SvarSlet
 9. Ej wow! Gud hvor er det flot! Smukke smukke farver, lækre detaljer og hey! kan du lejes til at lave håndskrift for mig ved behov?
  Genial ide med "generationsbillederne" den vil jeg helt sikkert huske, da Felix er så heldig at have hele 6 levende oldeforældre!
  - og babyer SKAL altså helst være tykke! ;o)

  SvarSlet
 10. Skøøøøønt LO og en rigtig god titel. Jeg synes du har fået det til at hænge godt sammen med både sort/hvid og farvefotos. Og så synes jeg bare det er så rørende med en hyldest til din mor. Super flot! :)
  God weekend.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...